Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
hangisi size göre daha iyi logo şömine sektörü için hazırlanacak daha önce konu açmıştım en sevilen font ile yaptım
İlk baştaki gözüme daha hoş geldi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hangisi size göre daha iyi logo şömine sektörü için hazırlanacak daha önce konu açmıştım en sevilen font ile yaptım
ne gibi geliştirme hocam önerilerinizi duymak isterimbirincisi geliştirilirse mükemmel olur
İlk baştaki gözüme daha hoş geldi.
Birincisi diğerlerinden net daha iyi bence.
birincisi geliştirilirse mükemmel olur
2. Logonun yazısını siyah ve ortadan kırmızı ile 2 şerit çekin arası boşluklu.
o kırmızı olanlar sitenin rengi o renkte olduğu için yapmak istedimİlk baştaki gözüme daha hoş geldi.
hocam ben yapmadım freepik'den aldımBirincinin renkler çok hoş ama sağdaki simgede güncelleme yapılabilir. Yeniden başka formda daha uyumlu bir şekilde tasarlayabilirsin bence. Emeğine sağlık.
Farkettim o yüzden öyle dedimhocam ben yapmadım freepik'den aldım![]()
fatkettiyseniz güzel hocam bir şey diyeceğim ne yapabilirim ki çizim yeteneğim yok nasıl ateş yapabilirim ya da başka bir şey bulun mu demek istiyorsunuz?Farkettim o yüzden öyle dedim![]()
Daha minimal bir alev bulabilirsin. Fontun çok iyi durmuş yanındaki onu baltalamış bence.fatkettiyseniz güzel hocam bir şey diyeceğim ne yapabilirim ki çizim yeteneğim yok nasıl ateş yapabilirim ya da başka bir şey bulun mu demek istiyorsunuz?