En İyi SSD önerisi

Reaksiyon skoru
9
Fiyat önemli değil piyasanın en iyi ssd leri nelerdir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ana karta uymama sorunu da olur mu?

Adata olan fiyat olarak da uygun ama markaya çok fazla ön yargılı davranan var tercihine kalmış bir durum

Adata olan fiyat olarak da uygun ama markaya çok fazla ön yargılı davranan var tercihine kalmış bir durum
adata nın farkı nedir?

Aslında bir farkı yok bana kalırsa okuma yazma hızları falanda güzel , tercih edilebilir bir model

Benim kendi PC'mde Adata Legend 750 var 3500/3000MBs okuma yazma hızı var memnunum şuanlık bir sıkıntı çıkarmadı 1 yıldır

Benim kendi PC'mde Adata Legend 750 var 3500/3000MBs okuma yazma hızı var memnunum şuanlık bir sıkıntı çıkarmadı 1 yıldır
peki şu anki kullanmış olduğum m2 ssd yi değiştiricem diyelim windowsu yeni ssd ye nasıl aktarıcam

peki şu anki kullanmış olduğum m2 ssd yi değiştiricem diyelim windowsu yeni ssd ye nasıl aktarıcam
Evde bir flash bellek varsa içine windows iso dosyasını kur. Sonra yeni ssd yi takınca ona da windowsu kurarsın zaten. Anakartta 2 giriş varsa birine elindekini birine yeni aldığını takarsın.

En mantıklısı şu

Evde bir flash bellek varsa içine windows iso dosyasını kur. Sonra yeni ssd yi takınca ona da windowsu kurarsın zaten. Anakartta 2 giriş varsa birine elindekini birine yeni aldığını takarsın.

En mantıklısı şu
tek ssd yuvası var ileride anakart değişikliği yapacağım için piyasanın iyilerinden olsun istiyorum

Liste daha da uzatılabilir, yeni nesil SSD' ler de yolda bunları 2'ye hatta 3'e katlayacaklar.
Kingston Fury Renegade
Samsung 990 Pro
Samsung 990 Evo
Firecuda 530
Firecuda 540
Corsair MP700
Adata Legend 970
Netac NV7000
Solidigm P44 Pro
Verbatim Vİ7000G
Lexar NM790

Son düzenleme: