Hocam ayar olarak ne önerirsiniz onuda yapayımyaptığın furmark ayarları da önemli de 77 derece iyi
1080p 0xmsaa test yap ve Fiat neMerhabalar bugün gtx 1650 ekran kartı aldım 2. El kutusuyla furmark testi yaptım ama çok anlamam 30 dk sürdü test max 77 derece gördü iyi midir?
2000 tl ye aldım kutusuyla1080p 0xmsaa test yap ve Fiat ne
2k gayet iyi fiyat bence ama bi termal macun yenilemek çok iyi olur ama şimdilik böylede kullanabilirsiniz.Merhabalar bugün gtx 1650 ekran kartı aldım 2. El kutusuyla furmark testi yaptım ama çok anlamam 30 dk sürdü test max 77 derece gördü iyi midir?
yok bence kullanılmaz, zaten gtx 1650'nin eti ne budu ne o çip için çok tehlikeli 77 derece 60-65 derecede çalışması lazım modele göre en fazla 70 derim2k gayet iyi fiyat bence ama bi termal macun yenilemek çok iyi olur ama şimdilik böylede kullanabilirsiniz.
Arkada chrome ve discord açıkken 57 derecede şuan termal macun yenilersem çözülür mü2k gayet iyi fiyat bence ama bi termal macun yenilemek çok iyi olur ama şimdilik böylede kullanabilirsiniz.
Fanlar çalışmıyordu şimdi hızını 40 a çıkardım 42 dereceye kadar düştüyok bence kullanılmaz, zaten gtx 1650'nin eti ne budu ne o çip için çok tehlikeli 77 derece 60-65 derecede çalışması lazım modele göre en fazla 70 derim
çok fazla, ben rtx 3060ti kullanıyorum galax 1 click oc modeli o bile 2 tane bakır borusuyla 200w'ta 70-75 derecede tutuyor. marka model gigabayte olsa bile.Arkada chrome ve discord açıkken 57 derecede şuan termal macun yenilersem çözülür mü
fan ayarını kurcaladınız mı?Arkada chrome ve discord açıkken 57 derecede şuan termal macun yenilersem çözülür mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fanlar çalışmıyordu şimdi hızını 40 a çıkardım 42 dereceye kadar düştü
evet yeni yazdım çalışmıyordu fanlar hızını 40 a kadar çıkardım şuan 40 41 derecedeçok fazla, ben rtx 3060ti kullanıyorum galax 1 click oc modeli o bile 2 tane bakır borusuyla 200w'ta 70-75 derecede tutuyor. marka model gigabayte olsa bile.
fan ayarını kurcaladınız mı?
yükte kaç derece oldu şimdievet yeni yazdım çalışmıyordu fanlar hızını 40 a kadar çıkardım şuan 40 41 derecede
Siz böyle konuşunca bi kafam karıştı acaba bende mi termal macun yenilesem acaba? Benim rx6700xt 200w da 80 görüyor gerek varmı sizce?çok fazla, ben rtx 3060ti kullanıyorum galax 1 click oc modeli o bile 2 tane bakır borusuyla 200w'ta 70-75 derecede tutuyor. marka model gigabayte olsa bile.
fan ayarını kurcaladınız mı?