Kaç dersten kalınca sınıfta kalınıyor?

sein.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
149
Lise öğrencisiyim kaç dersten kalınca sınıfta kalınıyor şuan en güncel sağlam kanıt varmi herkes başka bir şey diyor çünkü benim bildiğim 6 dersden kalınca sınıfta kalınıyor 3 ve fazlası dersten kalınca sorumlu geçiliyor önceki dönem dahil örneğin ben büyük ihtimalle 4 dersten kalıcam sözlüler kaderimi belirleyecek 4 dersten kalırsam sınıfta kalırmıyım 1. Dönem 1 dersten kaldım

''Yeni ders ortalaması 50 olan öğrencilerden en fazla 3 dersten başarısız olanlar, sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilecek. Yönetmeliğe göre liselerde 4 ders ve üzeri zayıfı olan öğrenciler sınıf tekrarı yapacak.''

4 Dersten kalırsan: Sınıf tekrarı
3 Dersten kalırsan: 3 dersten sorumlu geçiyorsun
2 dersten kalırsan: 2 dersten sorumlu geçiyorsun
1 dersten kalırsan: sorumlu olmadan direkt geçiyorsun
Hiç bir desten kalmazsan: sorumlu olmadan direkt geçiyorsun

türkiyede neden kalnımaz adlı çalışma

Lise öğrencisiyim kaç dersten kalınca sınıfta kalınıyor şuan en güncel sağlam kanıt varmi herkes başka bir şey diyor çünkü benim bildiğim 6 dersden kalınca sınıfta kalınıyor 3 ve fazlası dersten kalınca sorumlu geçiliyor önceki dönem dahil örneğin ben büyük ihtimalle 4 dersten kalıcam sözlüler kaderimi belirleyecek 4 dersten kalırsam sınıfta kalırmıyım 1. Dönem 1 dersten kaldım
yanlış bilmiyosam 3 dersten kalıp + 50 nin altında ortalaman olursa

4 değil kardeşim o yazanlar farklı bir durum 7 dersten kalıyor isen kalıyorsun geçen sene 4 dersten kalıp geçtim ben o üç ders olayı şöyle eğer ortalaman 50 altı olursa ve 3 dersten fazla kalırsan sınıfta kalıyorsun kısacası 50 ortalamayı geçtiğini zaman kolay kolay sınıfta kalmazsın

Bilmediğimden soruyorum sadece edebiyattan sorumlu olmuyormu kalırsa

kanka kusura bakma ama kalmak için biraz şey olman gerekiyor sözlü olayı zaten yükseltiyor çoğu kalan kişi zaten dersten çok devamsızlıktan kalma oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok artık öyle olaylar kalmadı eskisi gibi.
Artık hangi ders olduğu farketmeksizin, ders derstir mantığı yani şuan.
edebiyattan 70 ortalama üzeri olması lazım yeni geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,043
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri