michaeljohn37
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Taksit diyor da tam olarak anlayamadım taahhütlü mü yoksa iptal edebiliyor muyuz??
Zaten5 aylık karta yansıyor. Taahhüt o işte. 5 ay sonra kullanmazsın.
ben sene başında almıştım ağustosta ama senin durumu çözemedimAlıntıyı görüntüle
Taksit diyor da tam olarak anlayamadım taahhütlü mü yoksa iptal edebiliyor muyuz??
reis anlayamadım nasıl bi sıkıntı var?ben sene başında almıştım ağustosta ama senin durumu çözemedim
bu arada iptal edicem allah belalarını versin sürekli çöküyor
benim alacağımda süper lig yok bu aradaben sene başında almıştım ağustosta ama senin durumu çözemedim
bu arada iptal edicem allah belalarını versin sürekli çöküyor
kanka anladığım kadarıyla senin aldığın paket 5 aylık sen 5 aylık paketi taksit ile ödeyebiliyorsun 5 ay bittikten sonra iptal etmen lazım taahhüt yok ama iptal etmezsen oto yenilenirAlıntıyı görüntüle
tod da derbilerde özellikle cok sıkıntı oluyor donma var internetim cok iyi olmasına ragmen bi ara tod kökten çöktü vs vsreis anlayamadım nasıl bi sıkıntı var?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
benim alacağımda süper lig yok bu arada
reis anlayamadım nasıl bi sıkıntı var?
benim alacağımda süper lig yok bu arada
kanka bende de var bende sorun yok ?tod da derbilerde özellikle cok sıkıntı oluyor donma var internetim cok iyi olmasına ragmen bi ara tod kökten çöktü vs vs
1.5 a almıştım sezonlugunu bidaha almam
premier lig fikstürü sıkışık oluyor aynı saatte farklı maçlar vs; o maçların tekrarlarını izleyebiliyor muyuzkanka bende de var bende sorun yok ?
fbli değilsin o zamankanka bende de var bende sorun yok ?
haftalık atıyorlar 90dkpremier lig fikstürü sıkışık oluyor aynı saatte farklı maçlar vs; o maçların tekrarlarını izleyebiliyor muyuz
HAHAHHAHA cidden fbli değilimfbli değilsin o zaman
haftalık atıyorlar 90dk