❌İndirim Bitti! Philips 65 OLED 708 hepsiburada 59 Bin TL

Hamdi90

80+
Reaksiyon skoru
140
1000113635.jpg

Bugün başlayan Bonus kart 500 TL kampanyası da geçerli kaptım 1 tane, Satıcı Teknosa 6 ayın en düşük fiyatı

Bende 55 inç modelini takip ediyorum, umarım o da düşer. Teknosada incelemiştim, gerçekten görüntü kalitesi muazzam.

Philips 7. Nesil p5 görüntü motoru mükemmel iş çıkarıyor. Philips hareketli sahnelerde asla üzmez. Bu modelde heatsink varmı acaba kesinlikle ona bakin

6k lık telefonum var 😅 ben veremem valla
Bende de öyle. Alo diyor yetiyor. Onun yerine PC güncelledim. Bir de indirimden Sony ZV-E10 kamera aldım hem küçük hem telefonla kıyaslanamayacak seviyede iyi fotoğraf çekiyor. Iphone 15 ile kıyaslayan oluyor tam çıldırmalık telefon ile kamera bir mi?

Bende de öyle. Alo diyor yetiyor. Onun yerine PC güncelledim. Bir de indirimden Sony ZV-E10 kamera aldım hem küçük hem telefonla kıyaslanamayacak seviyede iyi fotoğraf çekiyor. Iphone 15 ile kıyaslayan oluyor tam çıldırmalık telefon ile kamera bir mi?
zv-e10 ile dji osp3 arasında kaldım. Siz zv-e10 kullanan olarak önerir misiniz?

zv-e10 ile dji osp3 arasında kaldım. Siz zv-e10 kullanan olarak önerir misiniz?
Valla ben menunum daha bir sorunun görmedim infinty record var dummy batarya ile istediğin kadar kayıt yapabiliyorsun. Webcam olarak kullanabilirsin istediğinde. Powerbank bağlarsan type c ile hem şarj alıp hem kayıt yapabiliyor ve bu sayede kullanım süresi uzamış oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben ucuza almıştım 25K fiyatı vardı mediamarkt kit fiyatını 17K yapmıştı öyle aldım yoksa ZV-1 bakıyodum bir alt modelini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,341
Üyeler
197,436
Son üye
balya
Geri