3 tane de ben yapıştırdımAlıntıyı görüntüle
Bugün başlayan Bonus kart 500 TL kampanyası da geçerli kaptım 1 tane
Telefona 80K veriliyor sorun televizyon mu?60k televizyona vermek mi wowwwwww![]()
6k lık telefonum varTelefona 80K veriliyor sorun televizyon mu?
Bende de öyle. Alo diyor yetiyor. Onun yerine PC güncelledim. Bir de indirimden Sony ZV-E10 kamera aldım hem küçük hem telefonla kıyaslanamayacak seviyede iyi fotoğraf çekiyor. Iphone 15 ile kıyaslayan oluyor tam çıldırmalık telefon ile kamera bir mi?6k lık telefonum varben veremem valla
zv-e10 ile dji osp3 arasında kaldım. Siz zv-e10 kullanan olarak önerir misiniz?Bende de öyle. Alo diyor yetiyor. Onun yerine PC güncelledim. Bir de indirimden Sony ZV-E10 kamera aldım hem küçük hem telefonla kıyaslanamayacak seviyede iyi fotoğraf çekiyor. Iphone 15 ile kıyaslayan oluyor tam çıldırmalık telefon ile kamera bir mi?
Valla ben menunum daha bir sorunun görmedim infinty record var dummy batarya ile istediğin kadar kayıt yapabiliyorsun. Webcam olarak kullanabilirsin istediğinde. Powerbank bağlarsan type c ile hem şarj alıp hem kayıt yapabiliyor ve bu sayede kullanım süresi uzamış oluyor.zv-e10 ile dji osp3 arasında kaldım. Siz zv-e10 kullanan olarak önerir misiniz?