Intel vs. AMD

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Al işte. Ben bu konuda ikisini mi karşılaştırdım konuyu okumadan gelmiş yorum yapıyorsun ? Amacım sadece eğlence. İkisini karşılaştırmak gibi niyetim yok. Komik bulduğum bir videoyu paylaştım o kadar.
Konu sahibine lafım yok dedim zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
FX biraz olmamış gibi :D amdnin yüz karası ve yıllarca hala türklerin çoğu dahil AmD ıSıNıYoR eĞeĞ düşüncesine sebep olmuştur.

Hocam ben belki fx i seviyorum yani olamaz mı ? Adamlar kaç yıl önce 8 çekirdek 5ghz e çıkan işlemci yapmışlar oc suz tebrik etmek lazım ve ben seviyorum fxleri
8 çekirdek değil 4/8 işlemciler onlar yani çöp mimarili işlemciler aşırı ısınıyorlar ve hiç stabil değiller yani kısaca FX=ÇÖP ryzene kadar AMD hep böyle çöptü zaten bu arada 5 GHZ diyorsun ama çekirdek perofmransları yok denecek kadar azdı FX işlemcilerin intelin yanından bile geçemiyordular hiçbir konuda ve işlemci 8 çekirdekli değil kullanamıyor o 8'i ancak 4 çekirdek kullanabiliyor. :D en kral işlemcileri bile i7 870 gibi ama 2 kat güç tüketimi ve ısınma. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl Başarılı değil arkadaş 5ghz çıkan her işlemci ısınır fazla konuşmayın sende yap bakayım 9900kyı 5ghz corsair a500 veya sıvı soğutma olmadan kullanabiliyormusun
pentium 4 mesela 3.8 GHZ ama çekirdek perofmrnası core2due E8600 ile yarışamaz bile her şey GHZ değil önemli olan perofmrans.

paran varsa yeni nesil intel yoksa amd 1600 2600

• Beğen
8 çekirdek değil 4/8 işlemciler onlar yani çöp mimarili işlemciler aşırı ısınıyorlar ve hiç stabil değiller yani kısaca FX=ÇÖP ryzene kadar AMD hep böyle çöptü zaten bu arada 5 GHZ diyorsun ama çekirdek perofmransları yok denecek kadar azdı FX işlemcilerin intelin yanından bile geçemiyordular hiçbir konuda ve işlemci 8 çekirdekli değil kullanamıyor o 8'i ancak 4 çekirdek kullanabiliyor. :D en kral işlemcileri bile i7 870 gibi ama 2 kat güç tüketimi ve ısınma. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Şimdi bu kadar gömme çok ısınmıyolar alt tarafı bi işlemci var yani sıvı soğutma stok soğutucu ile geliyor o kadar :D
9590 işlemcisi ise 3770K' ya meraba diyebiliyo :D

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pentium 4 mesela 3.8 GHZ ama çekirdek perofmrnası core2due E8600 ile yarışamaz bile her şey GHZ değil önemli olan perofmrans.
Zaten her şeyin ghz olmadığını biliyorum sen anlatana kadar fx i seviyordum 😂 neyse boşverin ryzen candır

• Beğen
FX biraz olmamış gibi :D amdnin yüz karası ve yıllarca hala türklerin çoğu dahil AmD ıSıNıYoR eĞeĞ düşüncesine sebep olmuştur.
Aslında ryzen 1000 ve 2000 serisi yine iyiydi ama yalan yok 3000 serisi ısınıyor. :D ryzen harici bence AMD çöptü her zaman şuan 3000 serisinde 500 dolar civarı bütçede çoklu çekirdekte inteli geçti tekli çekirdekte ise 9. nesilde yakındı ama 10. nesilde 5.3 ghz 10900K yine arayı açmasının yanında çoklu çekirdekte de oldukça iyi ama daha pahallı. :D

Aslında ryzen 1000 ve 2000 serisi yine iyiydi ama yalan yok 3000 serisi ısınıyor. :D ryzen harici bence AMD çöptü her zaman şuan 3000 serisinde 500 dolar civarı bütçede çoklu çekirdekte inteli geçti tekli çekirdekte ise 9. nesilde yakındı ama 10. nesilde 5.3 ghz 10900K yine arayı açmasının yanında çoklu çekirdekte de oldukça iyi ama daha pahallı. :D
Ryzen 4000 bekliyoruz bakalım bi geldi bi gelmedi yani :D

Abi konu yine tipik AMD İntel tartışmasına döndü :D :D

• Hahaha
Hocam sadece 3600 ısınıyor zaten intel hep ısınıyor o stok soğutucuyla tam bir yüz karası o stok soğutucu renkli kablosu var

Hocam sadece 3600 ısınıyor zaten intel hep ısınıyor o stok soğutucuyla tam bir yüz karası o stok soğutucu renkli kablosu var
Ah keşke şu soğutucuyu ryzende verseler: FX' e olur çünkü o küçük çocuk ama Ryzene yok...
1594833009484.png

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri