ÇÖZÜLDÜ ✓

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
38
Uygun Olmayan Konu Başlığı
cebimde 6k param ve yd redmi note 8 64gb bir telefonum var (ömrü doldu) yeni bir telefona geçmek istiyorum gündelik kullanıma uygun olacak şekilde çok ağır işler yapmam totalde max 8k çıkar yakında gördüğünüz yeni olan telefon önerilerini sunarsanız çok güzel olue

cebimde 6k param ve yd redmi note 8 64gb bir telefonum var (ömrü doldu) yeni bir telefona geçmek istiyorum gündelik kullanıma uygun olacak şekilde çok ağır işler yapmam totalde max 8k çıkar yakında gördüğünüz yeni olan telefon önerilerini sunarsanız çok güzel olue
bu fiyata bunu öneririm samsung galaxy a15 6/128 gönül isterdi 8/128 olmasını ama o biraz pahalı

Redmi note 10s e geçerek bir miktar performans artışı yaşayabilirsin

2. El S10 tavsiye ederim.

bunların arasında sizce hangisi en iyidir çünkü 1 kere alıp baya bir süre kullanmak istiyorum yada biraz daha bekleyip bütçeyi 10-12k seviyelerine mi çıkarıp bir şey almalıyım

bunların arasında sizce hangisi en iyidir çünkü 1 kere alıp baya bir süre kullanmak istiyorum yada biraz daha bekleyip bütçeyi 10-12k seviyelerine mi çıkarıp bir şey almalıyım
12k yaparsan amiral gemisi kıvamında tel alırsın. 7-8kya giriş seviye.

bütçeyi arttırıp 11-13k arasında ikinci el istersen samsung a54 alabilirsin çok rahatlarsın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri