yeni kulaklık aldım kabloyu nereye takmam gerekiyor

Hasancntz

80+
Reaksiyon skoru
106
iyi forumlar steelseries arctis nova wirelss aldım ama anakartım ses kartı yerinde 5 çıkış var bunun içinde ses kablosunu nereye takmam gerekir.Anakartın msi x570 tomahawk anakartımın modeli.
Bu kulaklığı kullanan birisi var ise kulaklığın kurulumunu nasıl yapılıyor yazarsanız sevinirim iyi günler

Ekler

• WhatsApp Image 2024-04-17 at 17.55.58.jpeg
    WhatsApp Image 2024-04-17 at 17.55.58.jpeg
    263.4 KB · Hit: 66
iyi forumlar steelseries arctis nova wirelss aldım ama anakartım ses kartı yerinde 5 çıkış var bunun içinde ses kablosunu nereye takmam gerekir.Anakartın msi x570 tomahawk anakartımın modeli.
Bu kulaklığı kullanan birisi var ise kulaklığın kurulumunu nasıl yapılıyor yazarsanız sevinirim iyi günler

Kutu içeriğinden dönüştürücü kablosu ile çıkıyormuş. Ana kabloyu dönüştürücüye tak. Dönüştürücünün bir ucunu kırmızıya tak. Diğerini de kırmızının solundaki jack girişine tak.

onu deneme yanılmayla bulman daha iyi.

kasa ön bağlantısına tak olmuyor mu :)

CS-OUT a tak mikrofonda MIC-in

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,283
Üyeler
185,699
Son üye
Shaolinnn
Geri