- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki geç şarj olma ve bendeki gibi ses seviyesi düşüşü oldu muEvet tamamen kapanmıyor
Peki geç şarj olma ve bendeki gibi ses seviyesi düşüşü oldu muEvet tamamen kapanmıyor
geç şarj olma değil de şarjı bitmeden bitmiş gibi gözüktü ve sıfırladıktan sonra da ses seviyesi düzeldiPeki geç şarj olma ve bendeki gibi ses seviyesi düşüşü oldu mu
Tamam ben de deneyeyim umarım düzelirgeç şarj olma değil de şarjı bitmeden bitmiş gibi gözüktü ve sıfırladıktan sonra da ses seviyesi düzeldi
Tamam ben de deneyeyim umarım düzelir
Tam olarak nasıl yapacağım kulaklık açıkken mi yapacağım tam anlatır mısınız rica etsemgeç şarj olma değil de şarjı bitmeden bitmiş gibi gözüktü ve sıfırladıktan sonra da ses seviyesi düzeldi
Buraya yazarsın merak ettimTamam ben de deneyeyim umarım düzelir
açık veya kapalı olmasına gerek yok kulaklığın padini çıkar sol kulaklık tarafında bir boşluk fark ediceksin zaten belli oluyor ona iğne gibi sivri bir şeyle 5 saniye basılı tut sonra zaten şarj ışığı yanıp sönüyorTamam ben de deneyeyim umarım düzelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şey nası yaptınız acaba tam olarak söyleme şansınız var mı kulaklık açıkken mi kapalıyken mi yapıyoruzBuraya yazarsın merak ettim
Şey nası yaptınız acaba tam olarak söyleme şansınız var mı kulaklık açıkken mi kapalıyken mi yapıyoruz
.Buraya yazarsın merak ettim
açık veya kapalı olmasına gerek yok kulaklığın padini çıkar sol kulaklık tarafında bir boşluk fark ediceksin zaten belli oluyor ona iğne gibi sivri bir şeyle 5 saniye basılı tut sonra zaten şarj ışığı yanıp sönüyor
Tamamdır
Hocam basıyorum click sesi geliyo böyle hafif ama 10 saniye bile bekledim tepki vermedi dediğiniz gibi ve açtım denedim aynı sorun devam ediyor
.
Tamamdır
Hocam basıyorum click sesi geliyo böyle hafif ama 10 saniye bile bekledim tepki vermedi dediğiniz gibi ve açtım denedim aynı sorun devam ediyor
.
Novalarda sağdaymış valla denedim tepki vermiyor kaç saniye beklersem bekleyeyim taktım padini geri en iyisi yollayayım iyice sıkıntı olmadan
aynı şekilde yapıp olmadıysa o zaman sizinkinde cidden bir sıkıntı var garantiye yollamak en doğrusu
İade aldılar kulaklığı istemiyorum dememe rağmen 4.500e aldığım kulaklık şuan 5.500tl inanılmaz bi şans ya bendeki napacağım bilmiyorum paramda yok başka markaların böyle kulaklıkları var mı bildiğiniz daha ucuz olan