korkunçmen
80+
....silindi
Son düzenleme:
Yüzmeyi bilmiyorum çok sürer mi öğrenmesi?yüzmeyi deneyebilirsin kilo vermek için işe yarıyor baya
kişiye göre değişir zor bir şey değilYüzmeyi bilmiyorum çok sürer mi öğrenmesi?
Ben fitnessa başlamak istiyorum ama babam izin vermiyor. Belki yüzmeye izin verir.kişiye göre değişir zor bir şey değil
yüzmenin üzerine fitness da eklersen çok güzel sonuçlar elde edilebiliyor
Öncelikle kendine kalori açığı olusturmalisin. Günlük alman gereken karb protein yağ vb. bunlari hesaplamalısın. Ondan sonra spora başlayip haftanın 5 günü gitmelisin. Bu dediklerimi azimli bir şekilde yaptıktan sonra zaten 2 3 aya bayağı değişim gorursun.Son bir kaç ayda galiba 2 katına çıktım :/. Kilomu tam bilmiyorum ama en son 80 civarıydım. Şu an kaçım bilmiyorum. 90 varım belkide. Ne yapmalıyım? Babamı beni spor salonuna yazdırması için napmalıyım? Yaşım 15 çok yakında 16 olucam. Boyum 176 cm. Bilgisayar başında oturmaktan aldım gibime geliyo. Günde 7 saatten aşağı durmuyorum. Haftasonları 10 saati geçiyor. Duruşumun bozulmasından korkuyorum. Bana ne önerirsiniz?
Spora gidersem 1-1.5 saat günde yeterli olur mu?Öncelikle kendine kalori açığı olusturmalisin. Günlük alman gereken karb protein yağ vb. bunlari hesaplamalısın. Ondan sonra spora başlayip haftanın 5 günü gitmelisin. Bu dediklerimi azimli bir şekilde yaptıktan sonra zaten 2 3 aya bayağı değişim gorursun.
Aga o kadar çok yemiyorum ama alıyorum. Hiç mi yemiyim?Diyet dışında başka çaren yok
Demek ki sağlıksız besleniyorsunAga o kadar çok yemiyorum ama alıyorum. Hiç mi yemiyim?
Kral birazdaha spor yapmazsan obezsin hatta kısmi obezlige gelmeye başlamışsın. En azından her gün kardiyo yapıp kalori açıgı olusturursan zayıflayabilirsin.Son bir kaç ayda galiba 2 katına çıktım :/. Kilomu tam bilmiyorum ama en son 80 civarıydım. Şu an kaçım bilmiyorum. 90 varım belkide. Ne yapmalıyım? Babamı beni spor salonuna yazdırması için napmalıyım? Yaşım 15 çok yakında 16 olucam. Boyum 176 cm. Bilgisayar başında oturmaktan aldım gibime geliyo. Günde 7 saatten aşağı durmuyorum. Haftasonları 10 saati geçiyor. Duruşumun bozulmasından korkuyorum. Bana ne önerirsiniz?