Çözüldü✓ MSİ 4070s bu fiyata alınır mı ?

Muhammed0147

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
507

Ventusdan uzak dur aynı zamanda fiyatı yüksek bence, bu varken:

6 taksit varken neden 3
hocam önümde ne olacağı belli değil. Bugün 3 taksidi ödeyebilecekken yarın 12 taksit bile olsa ödeyemeyecek duruma gelebilirim. O yüzden taksidi ne kadar çabul bitirirsem o kadar rahatlarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ventusdan uzak dur aynı zamanda fiyatı yüksek bence, bu varken:

3 ay taksit yapınca msi dan daha yüksek tutuyor. Yine de bunu mu seçmeliyim ?

hocam önümde ne olacağı belli değil. Bugün 3 taksidi ödeyebilecekken yarın 12 taksit bile olsa ödeyemeyecek duruma gelebilirim. O yüzden taksidi ne kadar çabul bitirirsem o kadar rahatlarım

3 ay taksit yapınca msi dan daha yüksek tutuyor. Yine de bunu mu seçmeliyim ?
Çok mantıksız bir bakış açısı ama neyse bu arada galax msıdan daha iyi galax al taksit yaparsan üstüne koycak tek çekim öde yükü hemen at kurtul 😃

Çok mantıksız bir bakış açısı ama neyse bu arada galax msıdan daha iyi galax al taksit yaparsan üstüne koycak tek çekim öde yükü hemen at kurtul 😃
hocam güzel diyorsunuz ama ben üniversite öğrencisiyim. Harçlıklarımı olduğu gibi kaldırıp alıcam bu parçayı o yüzden taksit yapmam şart. Hali hazırda zaten ödemelerim var o yüzden taksit yapacağım. Ama şöyle bir şey yapabilirim Axess kartla kart üzerinden takside bölersem üstüne ne kadar ekleneceğine bir şekilde bakabilirsem eğer bu dediğinizi yapabilirim

ayrıca bu kartın uzunluğuna nerden bakabilirim ? Kasama sığıp sığmayacağına bakmam gerekiyor. (Kasam;msi mag force 100m)

Her markanın alt-orta-üst seviye ürünleri vardır. MSI'nda bu alt seviye ürünü. Bende almazdım şahsen bu modeli.

Her markanın alt-orta-üst seviye ürünleri vardır. MSI'nda bu alt seviye ürünü. Bende almazdım şahsen bu modeli.
Anladım hocam. Galax modelinin uzunluğunu nerden ve nasıl öğrenebilirim yardımcı olma şansınız var mı ? Ayrıca cv550 güç kaynağına sahibim , bu psu bu kartı besleyebilir mi ?

Şuna 6 taksit yapılır veya
Bu falan alınır. Ventus 2x alınmaz.

İnno 3d alınmaz oda kötü

33 cm diyor.

Yeterli olur. Gereksinimlerinde 550W istiyor zaten.
bi yerde 336mm diyordu benmi yanlış gördüm

Sığmaz ise bunu al https://www.akakce.com/ekran-karti/...su-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,507039180.html

33 cm diyor.

Yeterli olur. Gereksinimlerinde 550W istiyor zaten.
kasam tam olarak 330mm destekliyormuş bu kart 0.6 mm daha uzunmuş. Sizce bir sorun teşkil eder mi ?

İnno 3d alınmaz oda kötü

bi yerde 336mm diyordu benmi yanlış gördüm

Sığmaz ise bunu al https://www.akakce.com/ekran-karti/...su-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,507039180.html
kasam tam olarak 330mm destekliyormuş bu kart 0.6 mm daha uzunmuş. Sizce bir sorun teşkil eder mi ?

Çok zor olabilir veya olmayabilir. Fanları çıkarırsan önden o zaman olur. Tabi arkaya doğru geliyorsa fanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,464
Üyeler
186,493
Son üye
akodayi
Geri