Epic Games Değişime gidiyor

Hele ki pazardan bir skin almaya kalkıştıysanız offf. Sürekli sayfayı yeniliyorsunuz gereksiz yere, yüklemiyor da yüklemiyor sayfayı.
Steam stabil bir launcher değil ki abartılıyor bence, çok karışık bir ton gereksiz özellik ve animasyon var, işlemci ve ram kullanımlarına hiç girmiyorum.

En sevmediğim özelliğide C++ bende kurulu olmasına rağmen her yüklediğim oyunda zorunlu olarak tekrar yüklüyor benim gibi titiz insanların nefret ettiği bir özellik, sonuçta pc kullanmasını biliyorum opsiyonel olarak sorması gerekiyor.

beyler steam yalakalığı yapmayı bırakın 1 senedir topluluk pazarında aradığım şeyi en az yarım saatte buluyorum tasarımı desen çok karışık her yer her yerde e birde dolara geçti oyun fiyatları alınacak gibi değil

Bir oyunu kaç saat oynadığıma bakmak için satın alım işlemlerine gidip oyunu ne zaman aldığıma gidiyorum. Mesela Rise of the Tomb Raider beleş verildi 2021 sonunda 10dk aşağı kaydırdım
Dediğinizi tam anlamadım ama oyunu oynama süresini bilgisayar epic uygulamasından bakabiliyorsunuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Korkun yerinde. Tam olarak olmasa da dolara geçmese de dolar zammı oluyor. Bazı oyunlarda 7-8 kat fiyat artışı var.
şu oyun daha geçen indirimlerle 21 TL'ye satılıyordu, bir de şimdi ki fiyatına bak. Fiyatı görünce bayıldım ag
1713703080181.png

Bir oyunu kaç saat oynadığıma bakmak için satın alım işlemlerine gidip oyunu ne zaman aldığıma gidiyorum. Mesela Rise of the Tomb Raider beleş verildi 2021 sonunda 10dk aşağı kaydırdım
Kütüphaneyi liste görünümüne alınca gözüküyor kaç saat oynandığı

beyler 360 tl epıc gerı odemlerınden kalan para var soyleyın bıseylerde alım la yoksa bosa gıdecek :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,367
Üyeler
193,013
Son üye
Saldozo
Geri