Epic Games Değişime gidiyor

bir an dolar a geçiyor sandım korktum konu başlığını okuyunca

Bu yil sonuna Kadar yenilikleri getirecek yaziyor tam tarih belli degil. Sadece bu sene mobil uygulamasi cikacagi kesin. Gerci varda steam gibi degil.

Arayüz sade değil baya eksik. Ayrıca arayüz biraz fazla kaynak tüketiyor olabilir. Epic arayüzü açıkken ekran kartı kullanımını takip ettiğimde öyle hissediyorum. Tam bir test yapmadım bir his sadece. Epic arayüzü bir epey kötü. Ama tabii ki kullanıyorum çünkü amacım oyunlara daha kabul edilebilir seviyelerde sahip olabilmek. Bu amaca da uygun (şu aralar).

Sade sevdiğim için leş demek ağır geliyor, banada steam çok karışık ve hantal geliyor. EA app, Epic, Ubisoft vs sade tasarım kullanıyor.
Arayüz 1 kasıyor 2 istediğini bulmak zor 3 market kısmı çok uğraştırıcı 4 oyunların direkt ayarları eksik dosyadan dosyaya taşıma bile yok. 5 geç açılıyor. Arayüzde bir oyun oynama vakti geçirilmemeli daha ulaşılabilir ve kolay olmalı leşlikten kastın bu steamle arasında resmen hdd ssd farkı var

Kullanıcı incelemeleri neden yok yıllardır zaten en saçma olan bu ne zaman geliyor guncelleme

Fiyat politikası sebebiyle epic saflarındayız ülkecek. Kimsenin beğendiği yok ama mecbur kullanacağız. Şu platformu daha hızlı geliştirseler çok iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,202
Üyeler
192,953
Son üye
Umut0450
Geri