🔥İndirim MSI A750BN 750W 2.281₺

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
750w 80+ bronzedan geçmek mantıklı mı şimdi de bunu düşünüyorum

Sisteme yetiyorsa bence gerek yok. Ekran kartı yükseltme planın varsa, psu eskiyse indirim varken geçilebilir

Sisteme yetiyorsa bence gerek yok. Ekran kartı yükseltme planın varsa, psu eskiyse indirim varken geçilebilir
Fspnin psusunu kullaniyorum cpu yeni yukseltip 7800x3d gectim ekran karti 5000 serisi gelince yukseltecegim arada kaldim valla

Son düzenleme:
Bu fiyata 750w + msi + gen5 kaçmaz

Msi psu tavsiye etmiyorum 4 tane kullandım a650bn, a750gl,a850gl,mpg A1000G yandı hepside durduk yere,arkadaşımda geçen a750gl aldı sıfır oda yandı garantiye yolladı yenisi verdiler ,almam birdaha msi psu :/ şuan ana sistemde fsp 1000w var,2.sistemde 750w asus tuf psu var sorunsuz kullanıyorum .

Msi psu tavsiye etmiyorum 4 tane kullandım a650bn, a750gl,a850gl,mpg A1000G yandı hepside durduk yere,arkadaşımda geçen a750gl aldı sıfır oda yandı garantiye yolladı yenisi verdiler ,almam birdaha msi psu :/ şuan ana sistemde fsp 1000w var,2.sistemde 750w asus tuf psu var sorunsuz kullanıyorum .

4 tane psu yaktıysan sorunu kendinde aramadın mı hiç?

Dostum şuan fsp kullanıyorum 4 ayı geçti her gün saatlerce açık sistem hiçbir sorun yok, arkadaşımda aldı psuyu 4.gün yandı ondadamı sorun vardı? A650bn psu sistem ile satmıştım sıfır amazondan alıp, sattığım çocuk 3hafta sonra psunun yandığını söyledi onuda garantiye yolladık ücret iadesi yapıldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek sorun bende yok yani 2 ayrı kişidede oldu ben sadece uyarıyorum alan alır,almayan almaz.

Bunun Pcie çıkışının 300w olduğunu unutmayın. 4070ti orta seviye kartların üstünü desteklemez.

Bu arada sepette 2684 lira görünüyor:) Fiyat hatalı galiba..

Son düzenleme:
Bunun Pcie çıkışının 300w olduğunu unutmayın. 4070ti orta seviye kartların üstünü desteklemez.

Bu arada sepette 2684 lira görünüyor:) Fiyat hatalı galiba..
İndirim bitti ondan :D sabah baktım düşüktü fiyatı, yarım saat evvel değişti.

Dostum kasanın içinde duran PSUya adam ne yapsın, hepsi kullanıcı hatası olsa şu anki kullanmakta olduğuda yanar değil mi? Benim A750GL emde yandı daha 24 saat bile kullanmamışken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,236
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri