Bu yaştan sonra boşuna mı yazılım ile uğraşıyorum?

Arkadaşlar merhaba ben üniversitede yazılım ile alakasız bir bölümde okuyorum. Lisede biraz yazılıma merak salmıştım. Ama onla alakalı bir bölüm kazanamadım. Daha sonra yine udemy vs online kurslarla düzensiz bir şekilde arada sırada kurslara katıldım. Şuan çok bir şey bilmiyorum yazılım ile ilgili İngilizce de kötü sizce 18 yaşından sonra bunları düzeltebilir miyim yoksa başka alanlarda mı ilerleyim
Bilgisayar Mühendisliği bitirdim ben bile hala 25 yaşında yazılımla uğraşmaya çalışıyorum erkeni geçi mi var bu işin 😂

Arkadaşlar merhaba ben üniversitede yazılım ile alakasız bir bölümde okuyorum. Lisede biraz yazılıma merak salmıştım. Ama onla alakalı bir bölüm kazanamadım. Daha sonra yine udemy vs online kurslarla düzensiz bir şekilde arada sırada kurslara katıldım. Şuan çok bir şey bilmiyorum yazılım ile ilgili İngilizce de kötü sizce 18 yaşından sonra bunları düzeltebilir miyim yoksa başka alanlarda mı ilerleyim
Cidden kâr yapmak istiyorsan smm panel aç reklam ver beni dinle

17 18 yaşında ki çocuklar 70 yaşında ki dede gibi geç mi kaldım falan diyor ya acayip kuduruyorum biraz hevesiniz olsun aga gözünüzün feri mi söndü

söndüyse zaten hiç bi şey yapamazsın veya kimse olamazsın hocam, söndüyse çalış bi yerde eve gelince de akşam haberlerini falan izlersin artık

Hocam yazılımın yaşı olmaz. 30-40 yaşında başlayan kişilerde var. Udemy gibi ücretli kurslara katılmanızı gerek yok. İnternette ücretsiz birçok kaynak var.

Kafa almadıktan sonra Hagi yaşta başladığının bir önemi yok. Matematiksel düsünce kabiliyeti önemli. Bir mühendislik mesleğidir. Piskolog olmak istersen, iletişim kurma yeteneğinin olması beklenirdi. Olmuyorsa olmuyor. Olacak işlere bakmalısın.

Bölümü okumazsan kurumsal firmalara giremezsin. 18 yaşta bi sıkıntı yok daha dur bismillah 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,726
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri