Hiçbirşey olmaz kardeşim sadece korkutmayı dener oda korkarsan korkma sakın tek yapabileceği şey numaranı bulduysa arayabilir arattırabilir sms atabilir ama bunu bir süre yapıp komik olmadığını anlayınca salacaktır eğer salmazsa kişseil bilgilerini yayma ve rahatsız etme suçuyla dava açabilirsin fakat bu konu buraya gitmeden 1 2 gün seninle uğraşıp salacaktır.İnstagramdan birisi tc mi attı ek olarak annenin tcsini atayım mı ezberinde var mı gibi konuştu herşeyin ss ini aldım siber polise mi gitmem lazım? TC ile neler yapabilir ne yapmam gerekiyor?
hocam annemin ismini babamın tcsini falan biliyormudur acabaHiçbirşey olmaz kardeşim sadece korkutmayı dener oda korkarsan korkma sakın tek yapabileceği şey numaranı bulduysa arayabilir arattırabilir sms atabilir ama bunu bir süre yapıp komik olmadığını anlayınca salacaktır eğer salmazsa kişseil bilgilerini yayma ve rahatsız etme suçuyla dava açabilirsin fakat bu konu buraya gitmeden 1 2 gün seninle uğraşıp salacaktır.
bir şey olmaz kralhocam annemin ismini babamın tcsini falan biliyormudur acaba
Panelden bakan veledlerden biridir, bir şey yapamaz korkma.İnstagramdan birisi tc mi attı ek olarak annenin tcsini atayım mı ezberinde var mı gibi konuştu herşeyin ss ini aldım siber polise mi gitmem lazım? TC ile neler yapabilir ne yapmam gerekiyor?
Sülaleni bulmuştur o. Şikayetçi olabilirsin. Yaptığı suç. Bir de Instagram’dan yapmış. Aklı olan Discord’dan yapardı.hocam annemin ismini babamın tcsini falan biliyormudur acaba
Eğer hesabı kişisel ise şikayetçi ol , 5237 sayılı TCK'nın 136. maddesi kişisel verilerin ihlali kanunu.İnstagramdan birisi tc mi attı ek olarak annenin tcsini atayım mı ezberinde var mı gibi konuştu herşeyin ss ini aldım siber polise mi gitmem lazım? TC ile neler yapabilir ne yapmam gerekiyor?
veledin teki basit bir insan daha gelişememiş insan kişisi diyoruz bu tip insanlara boş yapıyor kendini hamiçker sanıyorİnstagramdan birisi tc mi attı ek olarak annenin tcsini atayım mı ezberinde var mı gibi konuştu herşeyin ss ini aldım siber polise mi gitmem lazım? TC ile neler yapabilir ne yapmam gerekiyor?
Size kötü bir haberim var. Panel olarak geçen bu sistemlerin bazılarında bu bahsettiğiniz bilgiler ve daha nicelerine ulaşılabilir.tabii ki pek bir şey yapamaz.
Hadi yapmaya çalışsa diyelim sadece TC Kimlik bilgileri de yetmeyecektir. Bazı resmi işlemlerde Seri no, anne kızlık soyadı vb. gibi farklı bilgilerde gerekiyor. Yeterki kimliğine ait tüm bilgileri bilmemiş olsun, dediğim bilgiler vb. gibi.