Forum Fedaisi
80+ Bronze
polise sikayet et hemen bulurlar onu sonra sikayetini ger ial diye yalvarmaya baslar sende narsist bir kisilige burunup onu aci icinde surundur
Hocam anneme abime anlattım babama da anlatacağım dava açacağımbir şey olmaz kral
kişisel değil adamı tanımıyorum bileEğer hesabı kişisel ise şikayetçi ol , 5237 sayılı TCK'nın 136. maddesi kişisel verilerin ihlali kanunu.
Ayrıca yapabileceği şey ailenin numaralarına ulaşıp rahatsız edebilir onun dışında evine birşeyler gönderebilir eğer ona bir şey yaptıysan. Onun dışında bir şey olmaz +7 yıldır bu işlerin içindeyim bunları yapanlar çoluk çocuk merak etme.
Hocam anennin tc ezbere biliyor musun ezberlemen için atayım mı dedi oradan bulamaz mı kızlık soyad veya bilgileri? Babamla konuştum ona da olmuş engelle geç dedi sizinde dedikleriniz korkumu atlattırdı ama bilgileri o şekilde bulamaz mı?tabii ki pek bir şey yapamaz.
Hadi yapmaya çalışsa diyelim sadece TC Kimlik bilgileri de yetmeyecektir. Bazı resmi işlemlerde Seri no, anne kızlık soyadı vb. gibi farklı bilgilerde gerekiyor. Yeterki kimliğine ait tüm bilgileri bilmemiş olsun, dediğim bilgiler vb. gibi.
hiçbir halt olmaz. Herkes herkesin bilgisine ulaşabiliyor zaten.İnstagramdan birisi tc mi attı ek olarak annenin tcsini atayım mı ezberinde var mı gibi konuştu herşeyin ss ini aldım siber polise mi gitmem lazım? TC ile neler yapabilir ne yapmam gerekiyor?
En fazla seni arar baskada bi yarenimi yiyemez boşverİnstagramdan birisi tc mi attı ek olarak annenin tcsini atayım mı ezberinde var mı gibi konuştu herşeyin ss ini aldım siber polise mi gitmem lazım? TC ile neler yapabilir ne yapmam gerekiyor?
o dedikleriniz zaten yıllardır sızıntıları var kimlik seri no sistemi çıktıtan 1 gün sonra sızdırıldı zaten kısacası gizli hiçbirşeyimiz yoktabii ki pek bir şey yapamaz.
Hadi yapmaya çalışsa diyelim sadece TC Kimlik bilgileri de yetmeyecektir. Bazı resmi işlemlerde Seri no, anne kızlık soyadı vb. gibi farklı bilgilerde gerekiyor. Yeterki kimliğine ait tüm bilgileri bilmemiş olsun, dediğim bilgiler vb. gibi.
Bu işlerin içinde olduğunu deşifre etmen senin için sıkıntılı bir durum ayrıca bu işlerin içinde olmanda havalı ve normal bir şey değil.Eğer hesabı kişisel ise şikayetçi ol , 5237 sayılı TCK'nın 136. maddesi kişisel verilerin ihlali kanunu.
Ayrıca yapabileceği şey ailenin numaralarına ulaşıp rahatsız edebilir onun dışında evine birşeyler gönderebilir eğer ona bir şey yaptıysan. Onun dışında bir şey olmaz +7 yıldır bu işlerin içindeyim bunları yapanlar çoluk çocuk merak etme.
Hiç bir şey yapamaz. Ergen lamerin biridir. Gidin dava açın. Muhtemelen soruşturma açılınca çocuğun ailesi yalvar yakar uzlaşma isteyecek İster uzlaşırsınız , ister burnu sürtülsün der davayı uzatır tazminatını alır yersinizHocam anneme abime anlattım babama da anlatacağım dava açacağım
kişisel değil adamı tanımıyorum bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam anennin tc ezbere biliyor musun ezberlemen için atayım mı dedi oradan bulamaz mı kızlık soyad veya bilgileri? Babamla konuştum ona da olmuş engelle geç dedi sizinde dedikleriniz korkumu atlattırdı ama bilgileri o şekilde bulamaz mı?
Seninkini bilen 7 sülaleni biliyordur.hocam annemin ismini babamın tcsini falan biliyormudur acaba
Sen biraz tehlikelisinOnun dışında bir şey olmaz +7 yıldır bu işlerin içindeyim bunları yapanlar çoluk çocuk merak etme.
Discord da Güvenilir değil bilgileri satıyorSülaleni bulmuştur o. Şikayetçi olabilirsin. Yaptığı suç. Bir de Instagram’dan yapmış. Aklı olan Discord’dan yapardı.
discorddan yapınca ne oluyor ki hocamSülaleni bulmuştur o. Şikayetçi olabilirsin. Yaptığı suç. Bir de Instagram’dan yapmış. Aklı olan Discord’dan yapardı.
Daha gizli diye biliyorumdiscorddan yapınca ne oluyor ki hocam
Aga bu arada Arkın TC'si var bende hiç bi şeye yaramıyo e devletini bulsam ama işler değişirDaha gizli diye biliyorum
Doğru , discord daha güvenli kolay kolay info/log vermiyor.Daha gizli diye biliyorum
Havalı diye söylemedim , herkes gelip bilip bilmeden yorum yapiyor bundan dolayı gerçekten bilgili olduğumdan dolayı belirtmek istedim. İşin içinde olmamı belirtmemin sebebi verdiğim bilginin doğru olduğuna ikna etmek için.o dedikleriniz zaten yıllardır sızıntıları var kimlik seri no sistemi çıktıtan 1 gün sonra sızdırıldı zaten kısacası gizli hiçbirşeyimiz yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu işlerin içinde olduğunu deşifre etmen senin için sıkıntılı bir durum ayrıca bu işlerin içinde olmanda havalı ve normal bir şey değil.