berkankocabas
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 2000
2000tlye kadar bütçem var mekanik klavye arıyorum numpadli olursa iyi olur olmazsada çok sorun değil ama yön tuşları olması lazım
reis az çık demişin de nerdeyse 1 k para ekletmişsinAz daha fiyat çık bunu al bu fiyata dünyanın en iyi klavyelerine kafa tutucak cinsten. Modart kanalından drtaylı incelemesini izliyebilirsin. İzledikten sonra klavyeyi alırsın zaten Apex prodan bile daha güzel benim için
![]()
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
Bence aradaki farka kesinlikle değer inceleme videosunu izle kredi çektiren cinsten. Ayrıca RX switch üstüne tanımamreis az çık demişin de nerdeyse 1 k para ekletmişsin
Havit gamenote kb 885l tok ve sesiz red switch lere sahip oldukça şık bir klavye numpadsiz yön tuşlarına sahip2000tlye kadar bütçem var mekanik klavye arıyorum numpadli olursa iyi olur olmazsada çok sorun değil ama yön tuşları olması lazım
Şahsen RX switch yerine NX switchleri tercih ederim. Bütçenize göre en mantıklı klavye Ak820 Pro olur.Bence aradaki farka kesinlikle değer inceleme videosunu izle kredi çektiren cinsten. Ayrıca RX switch üstüne tanımam