sıfır kapalı kutu yurtdışı ekran kartı alınır mı

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,009
bi tanıdığım yurtdışından gelirken satmak için ekran kartı getirmiş asus dual 4070 super sıfır kapalı kutu fatura garanti yok diyor yurtdışından getirilen ekran kartlarının hiç garantisi olmuyor mu global garanti falan bilmediğim için soruyorum bu arada karta 20K para istiyor alınır mı sizce?

bi tanıdığım yurtdışından gelirken satmak için ekran kartı getirmiş asus dual 4070 super sıfır kapalı kutu fatura garanti yok diyor yurtdışından getirilen ekran kartlarının hiç garantisi olmuyor mu global garanti falan bilmediğim için soruyorum bu arada karta 20K para istiyor alınır mı sizce?
4070s'in daha iyi özel tasarım ver. olsa hadi neyse de.
24'e 2 yıl garantili (hemde galax)'ın olduğu yerde komik olur.

4070s'in daha iyi özel tasarım ver. olsa hadi neyse de.
24'e 2 yıl garantili (hemde galax)'ın olduğu yerde komik olur.
700 TL fazlasına 3 fanlı modeli var ama bütçe sıkıntım var işte bunları bende gördüm yoksa :(

Bütçe sıkıntınız varsa riske girmemek için daha fazla sebebiniz var demektir. Makul bi fark olsa mesela 4090 lardaki gibi 20k bi fark o zaman değer ama ufak farklar için bence değmez.

Ikinci el garantili 4070 Super al daha mantikli? Ille de sifir alinacak diye bir sey yok. Yurtdisi urunlerinin global garantisi olabilir fakat yurt disina yolladiginda kargo, gumruk masrafi da sana ait olur yani TR garantili urunle ayni fiyata denk gelir zaten.

knkm 2-3-4k fiyat farkına trden ürün alman daha mantıklı bence çünkü 20k veren 24k da verir

peki 4070 super ile 4070 ti arasında performans farkı var mı

Geri