Öneri Ergonomik kontrolcüler

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
543
Bütçe
2500
Bunu tarz bir kontrolcü istememin sebebi sağ elimdeki fiziksel problemlerim. Bundan dolayı klavye kullanamıyorum ve gamepad de bir parmağım triggerlardaysa aynı anda şu dörtlü tuşlara (abxy ve üçgen daire kare ve çarpı tuşları) basamıyorum. Basabilsem bile o tuşlardan en az ikisine basmış oluyorum. Kısacası bu Project Leonardo nun tasarımının benim kullanabileceğim tarzda olduğunu düşündüğümden buna benzer bir cihazın olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kimsenin mi bu konu hakkında görüşü yok?!

Son düzenleme:
@Necromancerr hocam

Playstation’ın Project Leonardo’sunu biliyor musunuz?

Aslında bütçe önemli değil

@Necromancerr hocam

Playstation’ın Project Leonardo’sunu biliyor musunuz?
Duymuştum biraz internette bakınayım geri dönüş yapacağım

Şöyle bir ürün buldum sizde inceleyin hoşunuza giderse alabilirsiniz 80 ler arcade makineleri gibi onun harici alternatif bulamadım project leonardoya @Armanc

Duymuştum biraz internette bakınayım geri dönüş yapacağım

Şöyle bir ürün buldum sizde inceleyin hoşunuza giderse alabilirsiniz 80 ler arcade makineleri gibi onun harici alternatif bulamadım project leonardoya @Armanc
Teşekkürler hocam. Demekki Fighting stick tarzı bir şey bakmam gerekiyormuş. Ama keşke sol taraftaki yön tuşları da olsaymış :)

@Necromancerr hocam uğraştırdım biliyorum ama bu soldaki joystick yerine yön tuşlarının olduğu bir versiyonu var mı? :)

Şey MK11 oynuyorum da brutalityler için yön tuşlarına basılı tutmak gerekir ya o yüzden :)

Yolculuğa hazırlık yapıyorum bir de :)

Ben de arkadan bakıyorum

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Demekki Fighting stick tarzı bir şey bakmam gerekiyormuş. Ama keşke sol taraftaki yön tuşları da olsaymış :)

@Necromancerr hocam uğraştırdım biliyorum ama bu soldaki joystick yerine yön tuşlarının olduğu bir versiyonu var mı? :)

Şey MK11 oynuyorum da brutalityler için yön tuşlarına basılı tutmak gerekir ya o yüzden :)

Yolculuğa hazırlık yapıyorum bir de :)

Ben de arkadan bakıyorum
bakayım hemen

https://tr.aliexpress.com/item/1005006607141777.html?gatewayAdapt=glo2tur Şöyle bir ürün buldum ancak kalitesi nedir ne değildir bilmiyorum maalesef internette sizde ''Leverless arcade controller'' tarzı bi aratma yaparsanız ürün bulursunuz kafanıza yatanı alırsınız
Alternatif olarak Razer '' Kitsune'' var ancak kendisi 300 dolardan başlıyor

bakayım hemen

https://tr.aliexpress.com/item/1005006607141777.html?gatewayAdapt=glo2tur Şöyle bir ürün buldum ancak kalitesi nedir ne değildir bilmiyorum maalesef internette sizde ''Leverless arcade controller'' tarzı bi aratma yaparsanız ürün bulursunuz kafanıza yatanı alırsınız
Alternatif olarak Razer '' Kitsune'' var ancak kendisi 300 dolardan başlıyor
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam :)

Geri