@Kürşat Kütükçü nerede bilmiyorum ama İstanbul olması lazımArkadaşlar bende sistem topladım. Ancak kurulumu kendim azda olsa yaptım. Fakat kablolamayı pek düzgün yapamadım.
İstanbul avrupa yakasında bildiğiniz montaj yapabilecek güvenilir bir yer var mıdır?
Evet İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum montaj hizmetimiz mevcuttur@Kürşat Kütükçü nerede bilmiyorum ama İstanbul olması lazım
Arctic liquid freezer 360 argb white sitesinde 90 euro vergiler falan kaca gelir bize alinir miEvet İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum montaj hizmetimiz mevcuttur
Arctic ürünleri jumbumda satışta var. Ben aldım YD geleceği için biraz beklemiştim sorunsuz geldi.Arctic liquid freezer 360 argb white sitesinde 90 euro vergiler falan kaca gelir bize alinir mi
![]()
Liquid Freezer III 360 A-RGB (White) | Multicompatible All-in-One CPU Water Cooler | ARCTIC
ACFRE00152A | The brand new Liquid Freezer III 360 in the A-RGB version, now in white available! | New design and better performance | Liquid Freezer III | 23 Years ARCTICwww.arctic.de
H9 flow için düşünüyorum h9 flow alacağımArctic ürünleri jumbumda satışta var. Ben aldım YD geleceği için biraz beklemiştim sorunsuz geldi.
Arctic Cooling
Arctic, termal macun, PC kasa soğutma fanları, işlemci soğutucuları (AMD ve Intel için) ve sıvı işlemci soğutma sistemleri ürünleri. Alman kalitesi ödüllü marka.www.jumbum.com.tr
Ama NZXT H6 FLOW için uymuyor.
H9 flow için düşünüyorum h9 flow alacağım
Neden beyaz candır sade güzelBeyaz sistem toplamak için baya heves ettim topladım fakat beyaz niyeyse sıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdide siyaha heves ettim xd
Üst yapacağım evet @Kürşat Kütükçü ustamın da dediği gibi ben üstü de cam diyordum ama o böylesi daha uygun dediH9 için üst radyatör bölümüne uyuyor. Çok az MM farkı kalıyor.
Evet üstü cam olanı alma zaten RGB fan alacaksın flow daha havadarNeden beyaz candır sade güzel
Üst yapacağım evet @Kürşat Kütükçü ustamın da dediği gibi ben üstü de cam diyordum ama o böylesi daha uygun dedi
hocam attığım arctic soğutucu alınır mı peki kasaya ?Evet üstü cam olanı alma zaten RGB fan alacaksın flow daha havadar
jumbum da stok yokBeyaz sistem toplamak için baya heves ettim topladım fakat beyaz niyeyse sıkıyor.
Şimdide siyaha heves ettim xd