RTX4060 8GB vs RX 7700 XT 12GB

noname11

80+
Reaksiyon skoru
54
Arkadaşlar bilgisayar alacağım hazır sistem hangi ekran kartlı hazır sistemi almalıyım

rx 7700 daha performanslı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ual-oc-12gb-rx7700xt-oyun-bilgisayari-p-40993

25k ya bu yada

30k ya bunu önerebilirim

Hocam dün falcon kasa ince hesapta 30 k ya düşmüştü özelleştirme yaptım anakart ssd ram kasa 41 k oldu ama alamadım. Alsam iyi mi olurdu

Çok güzel fiyattı gamin gecesi bekle belki tekrar gelir

Bekleyeceğim keşke alsaydım hocam özelleştirme yi de iyi yapmıştım ful sistem deger miydi 41 k vermeye bu kasaya daha iyisi yok galiba rx 7800 xt bide rtx ler pahalı
41k ya gereksiz geldi bana nasıl özelleştirdin bilemiyorum ama ben 31k olan sistemi özelleştirip 10k eklemezdim fiyat performans güzelliği kayboluyor sadece güzel kasa ssd ram seçer çekerdim 5 yıl 7 yıl dokunmazdım sisteme o kadar sabredemem yatırım yaparım dersen anakartıda yükselt yoksa gerek yok

41k ya gereksiz geldi bana nasıl özelleştirdin bilemiyorum ama ben 31k olan sistemi özelleştirip 10k eklemezdim fiyat performans güzelliği kayboluyor sadece güzel kasa ssd ram seçer çekerdim 5 yıl 7 yıl dokunmazdım sisteme o kadar sabredemem yatırım yaparım dersen anakartıda yükselt yoksa gerek yok
Anakarti ileriye dönük özelleştirme yapmıştım ordan 5 bin eklendi sadece

Geri