Çok güzel fiyattı gamin gecesi bekle belki tekrar gelirHocam dün falcon kasa ince hesapta 30 k ya düşmüştü özelleştirme yaptım anakart ssd ram kasa 41 k oldu ama alamadım. Alsam iyi mi olurdu
![]()
Falcon | AMD Ryzen 7 9850X3D | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Falcon | AMD Ryzen 7 9850X3D | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bekleyeceğim keşke alsaydım hocam özelleştirme yi de iyi yapmıştım ful sistem deger miydi 41 k vermeye bu kasaya daha iyisi yok galiba rx 7800 xt bide rtx ler pahalıÇok güzel fiyattı gamin gecesi bekle belki tekrar gelir
41k ya gereksiz geldi bana nasıl özelleştirdin bilemiyorum ama ben 31k olan sistemi özelleştirip 10k eklemezdim fiyat performans güzelliği kayboluyor sadece güzel kasa ssd ram seçer çekerdim 5 yıl 7 yıl dokunmazdım sisteme o kadar sabredemem yatırım yaparım dersen anakartıda yükselt yoksa gerek yokBekleyeceğim keşke alsaydım hocam özelleştirme yi de iyi yapmıştım ful sistem deger miydi 41 k vermeye bu kasaya daha iyisi yok galiba rx 7800 xt bide rtx ler pahalı
Anakarti ileriye dönük özelleştirme yapmıştım ordan 5 bin eklendi sadece41k ya gereksiz geldi bana nasıl özelleştirdin bilemiyorum ama ben 31k olan sistemi özelleştirip 10k eklemezdim fiyat performans güzelliği kayboluyor sadece güzel kasa ssd ram seçer çekerdim 5 yıl 7 yıl dokunmazdım sisteme o kadar sabredemem yatırım yaparım dersen anakartıda yükselt yoksa gerek yok
Birbirlerinin rakipleri değildir 4060'ın rakibi 7600/7600xt dir.Arkadaşlar bilgisayar alacağım hazır sistem hangi ekran kartlı hazır sistemi almalıyım