xSparkua.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,027
Satıcı orjinal hepsiburada kod kısmında ANNE250 koduyla 3000 tl ye denk geliyor bence bu fiyata orjinal ve 200ml cok iyi kampanya kokusu da bana göre muazzam
hocam cok uzun süre gider inanılmaz kalıcı bi kokusu var daha önce kullanıyordum okulda koklamak icin yanıma gelenler vardı XLŞKAJMSGİLŞXJMAGLJMNX 0 şaka kesinlikle tavsiye ederim bu fiyata orjinal bulmak cok cok zor diye biliyorumParfüm piyasasını hiç bilmiyorum fp midir agalar
sadece üründen baya memnunum daha önce sürekli zara dan muadil parfümler v.b alıyordum fakat alınca pişman etmeyecek bir parfüm oldugunu ciddi manada söyleyebilirimSevgili yapma garantisi var sizden anladığım kadarıyla
aynı satıcı 100 mL lik edt halini 1500 tl ye satıyor, orijinal olma şansı yok arkadaşlarSatıcı orjinal hepsiburada kod kısmında ANNE250 koduyla 3000 TL ye denk geliyor bence bu fiyata orjinal ve 200ml cok iyi kampanya kokusu da bana göre muazzam
Alıntıyı görüntüle
Hepsiburada satmıyor muaynı satıcı 100 mL lik edt halini 1500 TL ye satıyor, orijinal olma şansı yok arkadaşlar
üstelik ARMANI BEAUTY ve YSL BEAUTY satıcıları gibi onaylanmış satıcı olduğunu gösteren bir şey de yok profilde, orijinal satıcı olsa çakma satanların bile 40 50 kere satabildiği ürünü sadece 3 kere satmazdıSatıcı orjinal hepsiburada kod kısmında ANNE250 koduyla 3000 TL ye denk geliyor bence bu fiyata orjinal ve 200ml cok iyi kampanya kokusu da bana göre muazzam
Alıntıyı görüntüle
kaç fıs sıkıyonhocam cok uzun süre gider inanılmaz kalıcı bi kokusu var daha önce kullanıyordum okulda koklamak icin yanıma gelenler vardı XLŞKAJMSGİLŞXJMAGLJMNX 0 şaka kesinlikle tavsiye ederim bu fiyata orjinal bulmak cok cok zor diye biliyorum