❌İndirim Bitti! 🔥Gratis %50 parfüm indirimleri!

Akakce'den baktığın çoğu parfüm çakma dostum haberin olsun. Boyner, Beymen, Sevil, Sephora, Gratis, Watsons gibi yerlerden alacaksın parfümleri Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerde satıcı kendileri olmadıkça çoğu çakma satıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten gördüğün daha ucuzları çakma ama sen bilirsin.

1 metre bahsettiğim daha kısa mesafeydi ama demekki sen ona bile çok diyorsun neyse.
bana 1000tl kalıcılı önersene

Akakce'den baktığın çoğu parfüm çakma dostum haberin olsun. Boyner, Beymen, Sevil, Sephora, Gratis, Watsons gibi yerlerden alacaksın parfümleri Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerde satıcı kendileri olmadıkça çoğu çakma satıyor.

İnternetten gördüğün daha ucuzları çakma ama sen bilirsin.

1 metre bahsettiğim daha kısa mesafeydi ama demekki sen ona bile çok diyorsun neyse.
Knka bu paraları versek zaten bırak da 1 metreden duyulsun kokusu

Ben mi çok fakirim parfümlere bu kadar para vermek :D zaten benim tipim bu parfümleri hak etmiyor 😅

Kalıcılık konusu aslında parfüm fiyatından çok türüyle alakalı.Esans yoğunluğuna göre şu şekilde ayrılıyor parfümler ; EDC - EDT - EDP.En sonda yazdığım yani EDP en kalıcı olan. Bu arada doğru düzgün bir parfümün kokusu 1 metre ötenize değil,daha siz orada değilken sizden önce gelir. DP-Eyffel-Bargello gibi satıcılar veya ticaret sitelerinde çakma ürün satanlar,orjinal koku esanslarıyla yapmaya çalışıyor ama oran ve kalite farkından dolayı koku hiç bir zaman orijinal parfümle bire bir ve aynı kalitede olmuyor.

VIBRANT CITIES IN ST. TROPEZ 100 ML

260 a almıştım İndirim varken 400tl olması lazım şimdi
kalıcılıgı kaç saat dediniz hocam ?
baktım edp miymiş zaten kalıcılıgı da 6 saatin üzerindedir yarın gidip deniyim bakalım güzelse kokusu alınır

Zara ben de kullandım koku güzel, kalıcılık sıfır koku 1 saat sonra yok oluyor. Zaten Zara da bu parfümlerin muadilini yapıyor. Çakma, doldurma parfümler de sağlığa zararlı olabiliyor.
Kesinlikle katılıyorum. Bende Zara güvendim, koku olarak gayet güzel fakat kalıcılık yok. Abimler yurtdışında kaliteli parfüm getirdi kız arkadaşım kullanıyor gün boyu kokusu üstünde. Zara günü kurtaran parfüm değil, saati kurtaran parfüm :D

Sarmadı. Sık sık intte gördüğümüz indirimler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,609
Üyeler
184,484
Son üye
nnm.
Geri