Yolda yürürken yürüdüğüm aklıma geliyor.

Wallendor

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba. Uzun bir süredir çare bulamadığım bir konu. Yolda yürürken yürüdüğüm sürekli aklıma geliyor kötü yürüyorum falan gibisinden ve kötü yürümeye başlıyorum düşünce içerisinde boğuşuyorum özgüvenim yokmuş gibi hissediyorum. Psikoloğa gitmeme rağmen bir türlü çözüm bulamadım. Kitaplar okumama rağmen(psikoloji) yine bulamadım. Nasıl kurtulabilirim dostlar dalga geçmeyin cidden benim için ciddi sorun.

Merhaba. Uzun bir süredir çare bulamadığım bir konu. Yolda yürürken yürüdüğüm sürekli aklıma geliyor kötü yürüyorum falan gibisinden ve kötü yürümeye başlıyorum düşünce içerisinde boğuşuyorum özgüvenim yokmuş gibi hissediyorum. Psikoloğa gitmeme rağmen bir türlü çözüm bulamadım. Kitaplar okumama rağmen(psikoloji) yine bulamadım. Nasıl kurtulabilirim dostlar dalga geçmeyin cidden benim için ciddi sorun.
Bende de ayni sorun var hocam. Ozelliklr nasil gorunuyorum vb falan diye düşünürsem yuruyusum aklima geliyor bi anda capraz yuruyormusum gibi geliyor belki de oyle yuruyorum. Cozuk bulabilirsrniz bana da haber verij :(

Aslında bendede bir süre vardı ama şöyle düşün sen en iyisisin ve geri kalan herkes önemsiz onlar sana hiç bir şey diyemez yapamaz

Bendede oluyor. yürüdüğümü düşününce npc gibi yürümeye başlıyom

senin yüzünden yine aklıma gelicek

en iyisi koşun siz. kötü koşamazsınız.

Bende de aynı durum mesela nefes aldığımı farkedince veya kirpiklerimi kırptığımı farkedince oluyor sanki otomatikten manuele geçiyomuşum gibi

Çözüm: yürümeyin :P

İyi olduğunuzu düşünürseniz sorun çözülür gibi . Takmayın bu kadar diğerlerini.

Kötü yürüdüğünü düşünürsen kötü yürümeye başlarsın. O yüzden hiçbir şey düşünmemeye çalış yürüdüğün esnada.

Kötü yürüdüğünü düşünürsen kötü yürümeye başlarsın. O yüzden hiçbir şey düşünmemeye çalış yürüdüğün esnada.
Psikoloğum bana bir kitap önermişti Mutluluk tuzağı diye orda da işte düşüncelerim ile nasıl başa çıkabilirim o anlatılıyordu. Yok abi işe yaramıyor olumlu bakıyorum yine olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de aynı durum mesela nefes aldığımı farkedince veya kirpiklerimi kırptığımı farkedince oluyor sanki otomatikten manuele geçiyomuşum gibi
Onlar yine genel yaygın olan bir durum nefes almayı öğrenmedik sonuçta doğamızda var. Ama yürümenin eğitiminide tam aldık diyemem ama sonradan olan bir şey olduğu için bilemedim.

Çözüm: yürümeyin :p

İyi olduğunuzu düşünürseniz sorun çözülür gibi . Takmayın bu kadar diğerlerini.
Olay doğru olduğu için iyi düşünemiyorum işte.

hayatınız o kadar rahatmış ki düşünecek başka bir şeyiniz yok
Yaş itibarı 17. Belki hayatta daha önemli şeyler vardır evet ama şuan gerçekten düşündüğüm şey bu.

en iyisi koşun siz. kötü koşamazsınız.
Dalga geçmeyin diye özellikle belirtmiştim.

Aslında bendede bir süre vardı ama şöyle düşün sen en iyisisin ve geri kalan herkes önemsiz onlar sana hiç bir şey diyemez yapamaz
Narsisizme girmiyor mu bu da hocam.

Bendede oluyor. yürüdüğümü düşününce npc gibi yürümeye başlıyom
Cidden yaşayan bilir sadece nasıl bulabiliceğiz buna çare?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,616
Üyeler
185,293
Son üye
Alpin0*
Geri