Merhaba. Uzun bir süredir çare bulamadığım bir konu. Yolda yürürken yürüdüğüm sürekli aklıma geliyor kötü yürüyorum falan gibisinden ve kötü yürümeye başlıyorum düşünce içerisinde boğuşuyorum özgüvenim yokmuş gibi hissediyorum. Psikoloğa gitmeme rağmen bir türlü çözüm bulamadım. Kitaplar okumama rağmen(psikoloji) yine bulamadım. Nasıl kurtulabilirim dostlar dalga geçmeyin cidden benim için ciddi sorun.
Merhaba. Uzun bir süredir çare bulamadığım bir konu. Yolda yürürken yürüdüğüm sürekli aklıma geliyor kötü yürüyorum falan gibisinden ve kötü yürümeye başlıyorum düşünce içerisinde boğuşuyorum özgüvenim yokmuş gibi hissediyorum. Psikoloğa gitmeme rağmen bir türlü çözüm bulamadım. Kitaplar okumama rağmen(psikoloji) yine bulamadım. Nasıl kurtulabilirim dostlar dalga geçmeyin cidden benim için ciddi sorun.
Bende de ayni sorun var hocam. Ozelliklr nasil gorunuyorum vb falan diye düşünürsem yuruyusum aklima geliyor bi anda capraz yuruyormusum gibi geliyor belki de oyle yuruyorum. Cozuk bulabilirsrniz bana da haber verij
Psikoloğum bana bir kitap önermişti Mutluluk tuzağı diye orda da işte düşüncelerim ile nasıl başa çıkabilirim o anlatılıyordu. Yok abi işe yaramıyor olumlu bakıyorum yine olmuyor.
Onlar yine genel yaygın olan bir durum nefes almayı öğrenmedik sonuçta doğamızda var. Ama yürümenin eğitiminide tam aldık diyemem ama sonradan olan bir şey olduğu için bilemedim.