MrBonapart
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,377
Soru başlıkta da gördüğünüz gibi, Roborock Q7 max 15.500₺'ye alınır mı yoksa başka bir tercihe yönelmeli miyim? Teşekkürler.
Daha ucuza da varSoru başlıkta da gördüğünüz gibi, Roborock Q7 max 15.500₺'ye alınır mı yoksa başka bir tercihe yönelmeli miyim? Teşekkürler.
n11'den yaşadığım bazı sorunlar sonrası alışveriş yapmamaya karar vermiştim birkaç yıl önce, yine de teşekkürler. Sorum hala geçerli.Daha ucuza da var
![]()
Roborock Q7 Max Akıllı Robot Süpürge Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Roborock Q7 Max Akıllı Robot Süpürge Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
s7 sanki bi tık pahalı gibi yaalınır roborock s7 önericektim ama fiyatı birAZ korkunçtu hiç bakma
Teşekkürler hocam, Q7 kullananlar falan varsa kafii bir fiyat mı onu anlamak istiyorum. Malesef geçen hafta evde olmadığım için alamadım 1.5k zam gelmiş neredeyse her satıcıda o yüzden bi tereddütte kaldım.Alınır. Q5 Pro plus var bende. Tavsiye ederim
Anladım hocam. Bende kullanici yorumları ve tavsiye üzerine q5 aldim. Son kararımi youydaki bir karşılaşma videosu ile verdim.Teşekkürler hocam, Q7 kullananlar falan varsa kafii bir fiyat mı onu anlamak istiyorum. Malesef geçen hafta evde olmadığım için alamadım 1.5k zam gelmiş neredeyse her satıcıda o yüzden bi tereddütte kaldım.
hocam aklıma girdiniz şimdi ama oldu mu bu
Bilerek yaptım.hocam aklıma girdiniz şimdi ama oldu mu bu
valla hocam annemlerde var ama hiç çalışırken görmemiştim. Bi gün izledim ve almam gerektiğine karar verdim. Onlardaki ucuza kaçılan bir model olduğu haldeyse kalitelisi nasıl olur bilemiyorum.Bilerek yaptım.
Diğerlerini kullanmadım hatta roborock ilk defa kullanıyorum. Daha da ileriye gideyim, ilk defa robot süpürge aldım. Beğendim ama