Roborock Q7 Max 15.500₺'ye alınır mı?

MrBonapart

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,377
Soru başlıkta da gördüğünüz gibi, Roborock Q7 max 15.500₺'ye alınır mı yoksa başka bir tercihe yönelmeli miyim? Teşekkürler.

alınır roborock s7 önericektim ama fiyatı birAZ korkunçtu hiç bakma

Alınır. Q5 Pro plus var bende. Tavsiye ederim

Alınır. Q5 Pro plus var bende. Tavsiye ederim
Teşekkürler hocam, Q7 kullananlar falan varsa kafii bir fiyat mı onu anlamak istiyorum. Malesef geçen hafta evde olmadığım için alamadım 1.5k zam gelmiş neredeyse her satıcıda o yüzden bi tereddütte kaldım.

Teşekkürler hocam, Q7 kullananlar falan varsa kafii bir fiyat mı onu anlamak istiyorum. Malesef geçen hafta evde olmadığım için alamadım 1.5k zam gelmiş neredeyse her satıcıda o yüzden bi tereddütte kaldım.
Anladım hocam. Bende kullanici yorumları ve tavsiye üzerine q5 aldim. Son kararımi youydaki bir karşılaşma videosu ile verdim.

S serisi niye bukadar pahalı

hocam aklıma girdiniz şimdi ama oldu mu bu
Bilerek yaptım. 🙃
Diğerlerini kullanmadım hatta roborock ilk defa kullanıyorum. Daha da ileriye gideyim, ilk defa robot süpürge aldım. Beğendim ama

Bilerek yaptım. 🙃
Diğerlerini kullanmadım hatta roborock ilk defa kullanıyorum. Daha da ileriye gideyim, ilk defa robot süpürge aldım. Beğendim ama
valla hocam annemlerde var ama hiç çalışırken görmemiştim. Bi gün izledim ve almam gerektiğine karar verdim. Onlardaki ucuza kaçılan bir model olduğu haldeyse kalitelisi nasıl olur bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek
Geri