Burada bana cahil dediler ben nerede yanlış yaptım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sadece CS&GO değil. Düzgün İZLE!
İzledim ve tekrar güldüm, cidden komik. İşlemci %10-20, ekran kartı %90 civarı kullanımda iken 470 watt güç çekiyor sistem. Hala neyi savunuyorsunuz? Konuştukça batmak deyimini canlı canlı görüyorum şu an.

İzledim ve tekrar güldüm, cidden komik. İşlemci %10-20, ekran kartı %90 civarı kullanımda iken 470 watt güç çekiyor sistem. Hala neyi savunuyorsunuz? Konuştukça batmak deyimini canlı canlı görüyorum şu an.
Oyunda demişim mesajımda zaten? Siz batıyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1594947012643.png

Tamam da Kaan,
Bu baz alınacak bir değer değil.
Atari mi bu, açınca direkt oyun başlasın.
Bu mantıkta PSU hesabı yapılmaz.

Son düzenleme:
500W da rtx 2080ti ı 4k ultra grafikler de kullanamazsın
Gene ekran kartına yük binecek ve işlemci yükü daha az olacak. Watt farkıda çok az olacak o yüzden. Ayrıca o konuda SHP650 hakkında konuşuyorduk. Birde sen başlattın.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
E tamam, ben başka bir yerde mi dedim? Siz sanıyor musunuz ki bu bilgisayarlar sadece oyun için kullanılıyor? İşlemci kullanımı %10-20 diyorum. İşlemci ve ekran kartının hakkını veren bir oyun açın o sistemde, o zaman göreyim ben sizi. Oldu o zaman, ben de imzamdaki sisteme 350 watt psu alayım. Benim bilgisayarımda oyunlarda 250 watt tüketiyor. Var mı böyle bir mantık ya? Ben bile 700 watt 80+ psu kullanıyorum. Siz bu kafa ile insanlara tavsiye veriyorsanız vay halimize.

E tamam, ben başka bir yerde mi dedim? Siz sanıyor musunuz ki bu bilgisayarlar sadece oyun için kullanılıyor? İşlemci kullanımı %10-20 diyorum. İşlemci ve ekran kartının hakkını veren bir oyun açın o sistemde, o zaman göreyim ben sizi. Oldu o zaman, ben de imzamdaki sisteme 350 watt PSU alayım. Benim bilgisayarımda oyunlarda 250 watt tüketiyor. Var mı böyle bir mantık ya? Ben bile 700 watt 80+ PSU kullanıyorum. Siz bu kafa ile insanlara tavsiye veriyorsanız vay halimize.
Evet veriyorum. Varmı diyeceğiniz? İstemiyorsanız engelleyin. Oldu bitti.

Evet veriyorum. Varmı diyeceğiniz? İstemiyorsanız engelleyin. Oldu bitti.
Oldu efendim, başka? Var mı böyle deyip kurtulmak? Nerede bu forum yöneticileri?

İnsanları yanlış bilgilendiriyorsunuz diyorum, var mı diyeceğiniz diyorsunuz. Susmak da bir erdemdir. Bilginiz yoksa konuşmayın, bu kadar basit. Başkalarının hakkına giriyorsunuz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri