thh neden cevap vermiyor?

montenegro98

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
bir önceki konumla alakalı başvurmuş olduğum thh den henüz bir cevap alamadım ne yapmam gerek bu kadar süreden sonra?

1715868149882.png

bir önceki konumla alakalı başvurmuş olduğum thh den henüz bir cevap alamadım ne yapmam gerek bu kadar süreden sonra?

Alıntıyı görüntüle
30 gün süresi var . Bu hafta vermeleri gerek .
Haftaya güncelleme olur tahminimce.

Savunma istenmiş.Cevabı verecek kişi thh değil şuan da...
savunması istendiden sonra bana monitör gönderdiler ama kırık geldi şimdide teknik servis kabul etmiyor kırık olduğunu.Yine benim uğraşmam gerekecek o yüzden çözebilecek tek şey thh diye düşünüyorum.

savunması istendiden sonra bana monitör gönderdiler ama kırık geldi şimdide teknik servis kabul etmiyor kırık olduğunu.Yine benim uğraşmam gerekecek o yüzden çözebilecek tek şey thh diye düşünüyorum.
Talihsizlik ne diyelim. Anca thh çözer bu tür işleri. Ama o da yavaş ilerler

Az bişey fazla vericeksin mümkünse gidip mağazadan alacaksın böyle şeyleri. Yoksa çok çok çok can sıkabiliyor

Az bişey fazla vericeksin mümkünse gidip mağazadan alacaksın böyle şeyleri. Yoksa çok çok çok can sıkabiliyor
mağazadan alsam ne değişecek ki amazon harici hangi site veya firma satış sonrasında ilgileniyor?

Bilmem kaç ay sürüyor genelde bu konular.Beklemeye devam şimdilik.

Geri