Ne kadar süredir kullanıyorsun, sağlık durumı felan hakkında bilgi verir misin? Bazı ssdlerin sağlığı hızlı düşüyormuş.Tecrübe ettiğim ve memnun kaldığım için öneriyorum belki daha f/p leri vardır. Uzun zamandır bilgisayarımda sistem diski olarak kullanıyorum. İstersen CrystalDiskMark ile test vs yapıp atabilirim. Ben İncehesap'da Gaming gecesinden 700₺ ye almıştım... :,)
![]()
Team CX2 T253X6001T0C101 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Team CX2 T253X6001T0C101 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Team CX2 T253X6001T0C101 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 1.885,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tam FP ürünü, Yorumlarda hiç kötü yorum yok. Ben aynı markanın m2 modelini kullanmıştım sorun yaşamadımHem H110M de hemde H610M de kullanmak istediğim için dönüştürücü +M2 alamıyorum. Aklımda samsung evo 870 var ama fiyatından ötürü alamıyorum. Oyun ve depolama amaçlı f/p önerilerinizi bekliyorum.
Sipariş tarihim 15 Ocak 2021. Teslim aldığımdan beri sürekli olarak sistem diski olarak kullandım. Aşağıya anlık olarak aldığım CrystalDiskMark ve CrystalDiskInfo sonuçlarını bırakıyorum.Ne kadar süredir kullanıyorsun, sağlık durumı felan hakkında bilgi verir misin? Bazı ssdlerin sağlığı hızlı düşüyormuş.
Teşekkürler emeğine sağlık. Samsung alamazsam galiba bunu alacağım gibi. Yine de başka önerileride bekleyeceğim forumdan.Sipariş tarihim 15 Ocak 2021. Teslim aldığımdan beri sürekli olarak sistem diski olarak kullandım. Aşağıya anlık olarak aldığım CrystalDiskMark ve CrystalDiskInfo sonuçlarını bırakıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ben teşekkür ederim hocam, farklı bir test varsa istediğiniz yapıp atabilirim benim aklıma ilk gelenler bunlarTeşekkürler emeğine sağlık. Samsung alamazsam galiba bunu alacağım gibi. Yine de başka önerileride bekleyeceğim forumdan.
Bende çok iyi anlamıyorum hocam sağlık durumu okuma yazma hızını vs merak ettim. Bazı ssdlerde sağlığın hızlı düşme okuma yazma hızını tam vermeme gibi problemleri varmış. O yüzden deneyimini merak ettimben teşekkür ederim hocam, farklı bir test varsa istediğiniz yapıp atabilirim benim aklıma ilk gelenler bunlar![]()
Doğrudur hocam. Ben genel olarak memnunum sorun yaşamadım hiç. Aldıktan bi süre sonra pc değiştim değişmeyen tek şey SSD olduBende çok iyi anlamıyorum hocam sağlık durumu okuma yazma hızını vs merak ettim. Bazı ssdlerde sağlığın hızlı düşme okuma yazma hızını tam vermeme gibi problemleri varmış. O yüzden deneyimini merak ettim![]()
1 TB olanını aldım 2770 TL ye. İyi mi?Markasız şeyler alma bunu al https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08T1QQZ1T/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
Harika yapmışsın güle güle kullanın.1 TB olanını aldım 2770 TL ye. İyi mi?