❌İndirim Bitti! Samsung M7 43 İnch 4K monitör 7451₺

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,368
4k monitör arıyorsanız çok iyi fiyat.
Monitör 4ms Gtg ve Va panel.
Hedef kitlesi ps5 kullanıcıları ve hikayeli oyun oynayanlar genelde.

Kaç hz acaba? Arkadaşım böyle bir şey almayı düşünüyordu ama hz olarak 60 istemiyor.

Kaç hz acaba? Arkadaşım böyle bir şey almayı düşünüyordu ama hz olarak 60 istemiyor.
60hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60hz tabii ki bu fiyatta daha fazlasıda beklenemez

Hoparlör durumu nedir @Perfectshot06 televizyon olarak kullanılır mı
Hoparlörü var. Sesi ortalama diye biliyorum. İnceleme videosunda görmüştüm.

4080 ve üstü kullanmıyorsa hikayeli oyunlarda 4k da 60fps üstü alması zor. 4k 144hz monitörler 15 bin falan. Eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsa almasın çünkü 43 İnch monitör bildiğin TV. Bu boyutta oyun oynamak zor olur.

2 yıldır kullanıyorum hem yan ekran hem içerisinde netflix felan olduğu için film izlemek için gayet yeterli memnunum.

2 yıldır kullanıyorum hem yan ekran hem içerisinde netflix felan olduğu için film izlemek için gayet yeterli memnunum.
43 İnch yan ekran garipmis :D. Foto varsa atabilir misin merak ettim valla.

Ekler

• IMG_20240116_184535.jpg
    IMG_20240116_184535.jpg
    2.9 MB · Hit: 343
ben ana ekran olarak 43 inç kullanıyorum neredeyse 1 yıldır gayet kullanılabilir eğer masa büyükse. ara sıra valorant giriyorum çok da sıkıntı olmuyor. (144hz olanı)

60hz

Hoparlörü var. Sesi ortalama diye biliyorum. İnceleme videosunda görmüştüm.

4080 ve üstü kullanmıyorsa hikayeli oyunlarda 4k da 60fps üstü alması zor. 4k 144hz monitörler 15 bin falan. Eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsa almasın çünkü 43 İnch monitör bildiğin TV. Bu boyutta oyun oynamak zor olur.
4k da dlss ve fsr ile çok rahat 60hz üstünü geçiyorsunuz ultra da

Bir dönem almak isteyip sonra vazgeçtiğim ürün. Oyun oynamayacaksanız iş görür (dizi,film). Fiyatı boyutuna göre uygun. Tercih edilebilir. 40" msi kullanıyorum bende yan ekran olarak :)

4k monitör arıyorsanız çok iyi fiyat.
Monitör 4ms Gtg ve Va panel.
Hedef kitlesi ps5 kullanıcıları ve hikayeli oyun oynayanlar genelde.

ŞU ÜRÜN İLE

ŞU ÜRÜN ARASINDA NE FARK VAR BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI? MODELLERİ TAM AYNI DEĞİL SANIRIM BİRİ

Samsung LS43BM700UPXUF​

DİĞERİ​

SAMSUNG LS43BM700UUXUF​

Geri