Revntron
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 663
Bu fırsatı kaçırmayın derim kolay kolay indirime girmiyor.
Son düzenleme:
80 TL'yken almamıştım pişman olmuştum şimdi kaçırmak istemiyorum tekrar indirim gelmişken ancak hangi sürümünü almak mantıklı olur onu bilemedim.250 fena değil ya ben 80 e almıştım mesela
Bu emote falan diyor ya bunları normal serverlerde mi kullanıyoruz ben bayadır oynamıyorum o yüzden soruyorum.normal sürümde skin fln istediğini yapabiliyorsun ben bi ara indirmede alip iade etim skin sorunu oluşmuştu çözemediler değişmiyordu fln bir problem olmaz ama büyük ihtimalle skin değişir isimi bilmiyorum
Büyük ihtimal bedrock surumunden bahsediyordur o surumde skin değiştirmek bile paralı80 TL'yken almamıştım pişman olmuştum şimdi kaçırmak istemiyorum tekrar indirim gelmişken ancak hangi sürümünü almak mantıklı olur onu bilemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu emote falan diyor ya bunları normal serverlerde mi kullanıyoruz ben bayadır oynamıyorum o yüzden soruyorum.
Ben 2015 2016 tıdamı ne 50 TL'ye almısıtım250 fena değil ya ben 80 e almıştım mesela
15.yıl dönümüne özel bir tane de cape hediye ediyorArkadaşlar merhaba Minecraft premium indirime girmiş hem bunun haberini vermek hemde bi sorum vardı bunu sormak için konuyu açtım. Öncelikle aşağıdaki görselde 2 sürümü var bunlar arasındaki fark nedir tam olarak? 1600 Minecoin'i nerede harcıyoruz ne alıyoruz? Aşağıdaki normal sürümünü alsakta skinimizi ismimizi değiştirebiliyor muyuz?
Alıntıyı görüntüle
İsmimizi değiştirebiliyor muyuz benim xbox daki isim gözüküyor15.yıl dönümüne özel bir tane de cape hediye ediyor
Alıntıyı görüntüle
Deluxe edition gereksiz düz 254tllik olanı alın geçin.
İsim değiştirebiliyor muyuz? Xbox'da ki ismim gözüküyor şu anda.Büyük ihtimal bedrock surumunden bahsediyordur o surumde skin değiştirmek bile paralı