❌İndirim Bitti! Minecraft Java&Bedrock Edition İndirimde!

Kardeşim açtığım konuyla senin attığın cevabın alaka seviyesine bi baksana yorum yazmasan daha olgun dururdun.
premium servera gireceğini nerden biliyim rek oyunculu oynican sandım o yüzden dedim

Ben bu çocuğa başka konuda da laf etmiştim. Hala arkasındayım 10 dolar bile etmiyor babana söyle harçlığını 20tl ye çıkarsın :D

RTX açmak için ona özel dünya mı oluşturmak gerekiyor?
Hocam özel dünyalı rtxler var ama onlari kullanamiyorsunuz istediginiz zaman survival modda falan. Googlea vanilla rtx yazıyorsunuz 5 tane eklenti var onları kuruyorsunuz oyun açıkken bu kadar

Hocam özel dünyalı rtxler var ama onlari kullanamiyorsunuz istediginiz zaman survival modda falan. Googlea vanilla rtx yazıyorsunuz 5 tane eklenti var onları kuruyorsunuz oyun açıkken bu kadar
iki sürümde de çalışıyor mu

Xbox dan alsak bir sıkıntı olmuyor değil mi. Naysla geri ödeme almak için xbox

Ozaman asgari ücret 1200 TL di günlük 46 TL yani. Günümüzle hesaplarsak oyuna 750 TL vermişşin :D
Yaa o zaman ona bakmazdım hayranıydım oyunun :D

Ztn maks aktivitem Hypixel Bedwars yada özel sw açmaktı

Yasıtlarım bilir Nitrado vardı Türkiyeye, 3 Günlük 3tlmi 5 tlmi ne alır Server açardık ping oranlarıda iyi olurdu

Ne oynadık be... 2012- 1.3.2 de baslamıstım, Simdi hangi sürümde onu dahi bilmiyorum.

buradan alırsak oyundaki kullanıcı adını belirleyebiliyor muyuz yoksa direkt xboxtaki isim mi geçerli oluyor? (java)

Hala Almaya Değer mi premium mu?

Bunu alanlar bedrock için alıyor herhalde değil mi yoksa javanın alternatifi var

Bi ara 70tl ye MS store an bedrock aldım, java hediye etmişlerdi XD
Haila duruyor java.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,196
Üyeler
186,302
Son üye
OlzerolO
Geri