Veledleşme geçende 8 yaş geseli konu açmış böyle davranıyordu sonra Max FB diyolar d:YORUM YOK ÇÜNKÜ GESEME KAYDIK
bence direk değiştirmişler jk yi yendikten sonra en ufak şey atmamıştıFENERBAHÇE admininin maaşa zam gelmiş maç sonu paylaşımları hâlâ bitmedi LWNSLQMSLAMQLNSLQNWLWMW
29 yaşında bir veledim var mı diyeceğinVeledleşme geçende 8 yaş geseli konu açmış böyle davranıyordu
Veledsin demedim geçen gsli konu açmış diğer takımlara sallıyordu 3-5 kişinin bu tarz davranması yüzünden Max FB diyen -iq ler oluyorbence direk değiştirmişler jk yi yendikten sonra en ufak şey atmamıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
29 yaşında bir veledim var mı diyeceğinşaka bir yana müthiş maçtı
Jkye attırmaz Ali zaten bu sene Anadolu takımından farkları yoktu ve bizi destekliyorlar zaten şampiyonluk yarışındabence direk değiştirmişler jk yi yendikten sonra en ufak şey atmamıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
29 yaşında bir veledim var mı diyeceğinşaka bir yana müthiş maçtı
djiku çıkana kadar eşitti çoğu şey kırmızı yedi bizim takım kontraya geçti ki haklı olarak 10 kişi kaldın gs kendi sahasında boş boş paslaştı o topla oynamaGS bu sezon en kötü oyununu oynamış, ona rağmen 1 gol yemesi bile garip. 0 şut %70 topa sahip olma gerçekten enteresan bir derbiydi.