ali onur aktok
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Bu pc aldım ama nasıl mhz yükseltecem yada ramlar 5600 mhz yada pc mi desteklemiyor desteklemiyor ise hp hangi mantık ile takmış bunları?
Anladığım kadarıyla HP laptop aldın. RAM'lerin şuan 5600 MHz çalışıyor sıkıntı yok.Bu pc aldım ama nasıl mhz yükseltecem yada ramlar 5600 mhz yada pc mi desteklemiyor desteklemiyor ise hp hangi mantık ile takmış bunları?
4300 mhz yazıyor??Anladığım kadarıyla HP laptop aldın. RAM'lerin şuan 5600 MHz çalışıyor sıkıntı yok.
O işlemcinin MHz değeri hocam.knk
4300 mhz yazıyor??
sanmıyorum hocam 1 dakika daha anlaşılır bir fotoğraf atayımO işlemcinin MHz değeri hocam.
Görev yöneticisini açıp ram bölümünü atabilirmisiniz?Bu pc aldım ama nasıl mhz yükseltecem yada ramlar 5600 mhz yada pc mi desteklemiyor desteklemiyor ise hp hangi mantık ile takmış bunları?
Öyle hocam. Görev Yöneticisine gir. Performans sekmesine tıkla. Bellek yazan yere bas orada göreceksin 5600 MHz çalıştığını. Yukarıda dediğim gibi F20 BIOS'u gelmiş. Ona güncellemeyi unutma.sanmıyorum hocam 1 dakika daha anlaşılır bir fotoğraf atayım
Hemen yapıyorum şimdiO işlemcinin MHz değeri hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
F20 BIOS'u çıkmış. Güncellemeyi unutma. https://support.hp.com/tr-tr/driver...ptop-pc-16-s0000/model/2101528770?sku=7Z4M8EA