🔥İndirim ASUS 31,5" ROG SWIFT OLED PG32UCDM 0,03Ms 240Hz 4K stok 60.623 TL

shaco27

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,966
Stok geldi magzada kaldı tek net satışı kapandı Berki takip eden arkadaşlar vardır.
ben msi beklicem rogdan ucuz geliceği kesin ve para yok alıcak arkadaşlara başarılar diliyorum :)

60 bin liraya anında stoklar bitiyorsa insanlarda bok gibi para var demektir.
evet aynen öyle geçen 70 binden çekenler vardı forumlarda talep oldumu saplayan çok oluyor 45 bin tl biriktircem msi üstü gelirse almıcam ips ekrana geçicem 30-35 bandı indirimde en iyisi ips alırım.

Stok geldi magzada kaldı tek net satışı kapandı Berki takip eden arkadaşlar vardır.
ben msi beklicem rogdan ucuz geliceği kesin ve para yok alıcak arkadaşlara başarılar diliyorum :)
Ben kasamı 40 Bin'e aldım 10 binede yeni 2k monitor aldım diye meraklanıyorum bune be :(

halen al sata gider mi ya da bu fiyata çöp yorumları gelmemiş
1716300784306.png

xd

evet aynen öyle geçen 70 binden çekenler vardı forumlarda talep oldumu saplayan çok oluyor 45 bin TL biriktircem msi üstü gelirse almıcam ips ekrana geçicem 30-35 bandı indirimde en iyisi ips alırım.
MiniLED, OLED bandında asla IPS önermem ama... 5K'ya da 50K'ya da IPS IPS'tir. Aynı saçma sorunlar devam eder.
Not: Direct LED değilse.

MiniLED, OLED bandında asla IPS önermem ama... 5K'ya da 50K'ya da IPS IPS'tir. Aynı saçma sorunlar devam eder.
Not: Direct LED değilse.
mini led va var ama samsung g8 felan onada para vermeyi düşünmüyorum 34 inç olan oled serilerin çoğunda yanma mevcut oledede güven olmuyor.
oled güzel görüntüsü var yoksa ips pixel aralığı güzel olan bir şey alırsam para bayarım yoksa yok.
1-2 seneye oledler oturur şuna oled rakibi yok ama yakında micro ledler çıkacak gibi söylentiler var oda bir türlü oturmadı gitti mühendisler başaramıyor :D

Son düzenleme:
Geri