🔥İndirim ASUS Rog Swift PG27AQDM 27 inç 2K OLED 28.599 TL

standı masada çok yer kaplar

samsung 360 hz iken 500hz yolda iken kim niye bunu alsın? rgb için mi? onu da koydu samsung
Kim niye bunu alsın mı? Samsung 500hz qd-oled in çıkış fiyatı 1500 dolares yani vergisiz, kârsız 60000 TL civarı üstüne vergisi vs. bindimi son kullanıcıya 80-85 bin TL den kapı açacaklar bilmem farkında mısın.

Kim niye bunu alsın mı? Samsung 500hz qd-oled in çıkış fiyatı 1500 dolares yani vergisiz, kârsız 60000 TL civarı üstüne vergisi vs. bindimi son kullanıcıya 80-85 bin TL den kapı açacaklar bilmem farkında mısın.
Daha ucuza 360 hertz var Bu fiyata g9 OLED var gene söylüyorum bunu kim neden alsın

Daha ucuza 360 hertz var Bu fiyata g9 OLED var gene söylüyorum bunu kim neden alsın
samsung da solda ki gibi siyahları mor gösterdiği için gayet de tercih edilir hocam lütfen hemen kötülemek yerine biraz araştırma yapın.

Ekler

• IMG_3774.webp
    IMG_3774.webp
    128.6 KB · Hit: 93
samsung da solda ki gibi siyahları mor gösterdiği için gayet de tercih edilir hocam lütfen hemen kötülemek yerine biraz araştırma yapın.
asusta herhangi bir yazıyı okurken de gözlerimiz kanayacak woledlerin sıkıntısı da bu ayrıca samsungdaki ekran glossy değil mat böyle gözükmüyor
keşke araştırma yapın derken karşındakini cahil yerine koyup da yazmasaydın o konuda batırdın
cleartype-on-large.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cleartype-off-large.webp

Son düzenleme:
asusta herhangi bir yazıyı okurken de gözlerimiz kanayacak woledlerin sıkıntısı da bu ayrıca samsungdaki ekran glossy değil mat böyle gözükmüyor
keşke araştırma yapın derken karşındakini cahil yerine koyup da yazmasaydın o konuda batırdın Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bizzat kullanıp iade ettim hala kullanmadığın ve hakkında bilgin olmadığı konu hakkında emin konuşup insanları yanıltıyorsun sen gidip sırf siyahlar için oled alacaksın onu da mor göreceksin he öyle mi :D bunun olacağına yazıların biraz daha okunmaz olmasını tercih ederim bir de çok bilmiş gibi posta koymaya çalışıyor kıyamam sana ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,419
Üyeler
174,367
Son üye
Neocravle
Geri