En Sevilen Hikaye Oyunları

İnş anlattığın kadar vardır tırt çıkarsa kendimi boşlukta gibi hissedererim xD
Doom ama açık dünya düşün. Hoplayıp yere yumruk çakmak varya Şok dalgası yapıyor herkes havaya kalkıyo bi anlık vaybe bak heveslendim ha bende mi yüklesem yeniden?

Uzaylılar insanlarla pazarlık yapmış ve bir baştan sapık dünyayı uzaylı teknolojisiyle ele geçirmeye çalışıyor.
Mad max ve Doom Karışımı olmuş
Sen bu oyunun hikayesine bile bu kadar bağlandıysan soma falan oynama hiç intiharı koyarsın valla

Sen bu oyunun hikayesine bile bu kadar bağlandıysan soma falan oynama hiç intiharı koyarsın valla
Hikayesi uzun olan oyunların çoğusunda oynanış kötü oluyor.

Grafiğe ve oynanışa önem vermiyorsan Hikaye istiyorsan Walking Dead oyna Turkçe çevirisiyle.

Bunu da önersem hangi zamanda yaşıyorsun dersin ama oyunu oynayınca sanki dizi seyretmiş gibi oluyorsun

days gone

Doom ama açık dünya düşün. Hoplayıp yere yumruk çakmak varya Şok dalgası yapıyor herkes havaya kalkıyo bi anlık vaybe bak heveslendim ha bende mi yüklesem yeniden?

Doom oynamadım hiç, Çoğu oyunda biraz oynayıp sıkılıyom sonra siliyom. Ama doom'un güzel bi oyun olduğunu biliyorum.

Valla severek oynarım ya. Bir defasında çok büyük çiftlik yapmayı başarmıştım.
Oyunda Bir oda yapıp duvarı klima yapınca oda buzdolabı görevi yapıyor yemekler bozulmuyor. Klimada elektrikle çalışıyor. Elektriğide en iyisi su akımıyla çalışan Jeneratörle üretmelisin.

Kendi düzenini kurma oyunudur varya başıma gelmeyen olaylar kalmadı :D
Hocam tekrar deneme şansım olsa keşke ama zamanında iade etmiştim şimdide çok pahalı...

DETROIT yazıldımı bılmıyorum ama ben yenı basladım 2 saat falan oynadım harbı fılm tadında bır oyun gamepad varsa yaslan arkana oyna kesınlıkle tavsıye ederım

iyi forumlar, en beğendiğiniz; oynadıkça saracak, keşke bitmeseydi dediğiniz oyunlar nelerdir? yeni sistem dizdim bütün oyunları oynatır, önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
belki katılmazsınız fikrime ama gta 4 beni cok sariyordu

Kesinlikle ilk olarak God of War hikayesi ve mitolojisi olarak beni içine çok çekmişti oyun
2. Olarakta Asassins Creed Odyssey bundada antik yunandaki efsanelerdeki bosslarla savaşmak çok hoşuma gitmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,391
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri