Sorumluluk sınavına girermiyim?

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,315
arkadaşlar 1. dönem matematik ders not ortalaması 65 idi. 2. dönem ise 48 gibi rakamlarda kaldı hoca illede geçirmem diyor. 2. dönem kaldığım için karneye kaldımı yazar? yoksa ortalaması alınıp o notmu yazar?

arkadaşlar 1. dönem matematik ders not ortalaması 65 idi. 2. dönem ise 48 gibi rakamlarda kaldı hoca illede geçirmem diyor. 2. dönem kaldığım için karneye kaldımı yazar? yoksa ortalaması alınıp o notmu yazar?
matematikten 48 aldıysan 48 yazar baraj ders değilse eğer kalmazsın onu öğren ben 3 dersten kalıp sınıfı geçtiğimi biliyorum hatta fizikten 01 alıp sınıfı geçmiştim

matematikten 48 aldıysan 48 yazar baraj ders değilse eğer kalmazsın onu öğren ben 3 dersten kalıp sınıfı geçtiğimi biliyorum hatta fizikten 01 alıp sınıfı geçmiştim
baraj ders değil hocam. ama kimisi 1. dönemle ortalaması alınıyor diyor onu demek istiyorum doğrumudur

baraj ders değil hocam. ama kimisi 1. dönemle ortalaması alınıyor diyor onu demek istiyorum doğrumudur
yıl sonunda evet 1. dönemle 2. dönemin ortalaması birlikte alınır

dostum meslek lisesinde değilsen görselden filan kalmazsın ki matematikten sorumluluk ne ilk kez senden duyuyorum

dostum meslek lisesinde değilsen görselden filan kalmazsın ki matematikten sorumluluk ne ilk kez senden duyuyorum
hocam öğretmen öyle diyor bende farkındayım sorumluluk dersi olmadığıının.

1. Dönem 65 ile bitirmişsin.
Ve 2. dönem 48 ortalama ile bitiriyorsun?
Doğrumu anladım?
Öyle ise karne sonucun: 2/(65+48) = 56.5 puan.
Yani geçiyosun

1. Dönem 65 ile bitirmişsin.
Ve 2. dönem 48 ortalama ile bitiriyorsun?
Doğrumu anladım?
Öyle ise karne sonucun: 2/(65+48) = 56.5 puan.
Yani geçiyosun
evet hocam doğru bildiniz. bende korkuyordum kalıcam diye :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,941
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri