puzzlemuzzle
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
mouse kötü mousepad de isteğine bağlı büyük istiyorsan klasse küçük istiyorsan razerMouse = https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_razer-deathadder-essential-kablolu-mouse-beyaz-1230384.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.97.4
KLASSE MOUSE PAD = https://www.amazon.com.tr/dp/B09JSTWXH8/ref=twister_B0BXP5M6GR?_encoding=UTF8&th=1
RAZER MOUSE PAD = https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_razer-gigantus-v2-large-mousepad-siyah-1223541.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.47.8
cok fiyat farki var boyut, fiyat acisindan. Razer daha mi kaliteli olur mouse pad acisindan. Digeri hem kucuk hem pahali? Steelseries prime mousea da Steelseries QCK LARGE mouse pad mi alayim? QCK LARGE 520tl indirimlerle 440tl. Yoksa classe hala daha mi iyi?mouse kötü mousepad de isteğine bağlı büyük istiyorsan klasse küçük istiyorsan razer
![]()
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
fps oynuyorsan razerı öneririm hikayeli oynuyorsan klasse alcok fiyat farki var boyut, fiyat acisindan. Razer daha mi kaliteli olur mouse pad acisindan. Digeri hem kucuk hem pahali? Steelseries prime mousea da Steelseries QCK LARGE mouse pad mi alayim? QCK LARGE 520tl indirimlerle 440tl. Yoksa classe hala daha mi iyi?
FPS AGA HARDCORE HEM DE CSGO SUPREMEfps oynuyorsan razerı öneririm hikayeli oynuyorsan klasse al
o zaman razer daha iyi olurFPS AGA HARDCORE HEM DE CSGO SUPREME
Klasses 6 ay kullandım speed ağırlıklı bi mausped haberin olsunFPS AGA HARDCORE HEM DE CSGO SUPREME
Razerin bi tık daha yüzeyi yavaş kalıyor arkadaşımda deneme şansım olmuştu hibrite kaçıyor bi tıkFPS AGA HARDCORE HEM DE CSGO SUPREME
aga cok sorun yasayan olmus razerla.Cok kotu diyorlar mousemuso zaman razer daha iyi olur
Razer mouse alma scrolu bozuluyor dandikFPS AGA HARDCORE HEM DE CSGO SUPREME
Aynen öyle benim scrol bozuldu iade ettim 6. Ayda hperx mouse bakaga cok sorun yasayan olmus razerla.Cok kotu diyorlar mousemus
Counter, Call of Duty Black Ops Zombie, COD WARZONE gibi oyunlarda mousepad speed olmasi daha mi iyi?Klasses 6 ay kullandım speed ağırlıklı bi mausped haberin olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Razerin bi tık daha yüzeyi yavaş kalıyor arkadaşımda deneme şansım olmuştu hibrite kaçıyor bi tık
HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Optik Kablolu Oyuncu Mouse bunu trendyoldan al geçCounter, Call of Duty Black Ops Zombie, COD WARZONE gibi oyunlarda mousepad speed olmasi daha mi iyi?
Bundan 5 sene once kardesime razer deathadder aldim. 5 senedir tik yok. Hala clickler ve scroll ilk gunku gibi. Simdi kalite ne kadar dusmus yerlerde resmen. Buna ragmen 4. 5. senesine girecek mousedan asiri memnun kullaniyor.Razer mouse alma scrolu bozuluyor dandik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen öyle benim scrol bozuldu iade ettim 6. Ayda hperx mouse bak
Ağır mouse gram olarak hardcore cs oyuncus kullanmazBundan 5 sene once kardesime razer deathadder aldim. 5 senedir tik yok. Hala clickler ve scroll ilk gunku gibi. Simdi kalite ne kadar dusmus yerlerde resmen. Buna ragmen 4. 5. senesine girecek mousedan asiri memnun kullaniyor.