BIOS MENÜSÜNE HİÇ BİR ŞEKİLDE GİREMİYORUM

Reaksiyon skoru
11
Merhaba arkadaşlar ayarlardan hızlı başlatmayı kapattım shift+yeniden başlat yaptım pc fişini çektim 2-3 kere güç düğmesine basıp tekrar açarken denedim fakat hiç bir türlü bios menüsüne erişemedim ne yapmam lazım ?

Merhaba arkadaşlar ayarlardan hızlı başlatmayı kapattım shift+yeniden başlat yaptım pc fişini çektim 2-3 kere güç düğmesine basıp tekrar açarken denedim fakat hiç bir türlü bios menüsüne erişemedim ne yapmam lazım ?
üreticinin kısayol tuşuna bakabilirsin.

F1 ve Del tuşlarını denediniz mi ?

Bilgisayardan ayarlara gel güncelleştirme ve güvenliğe gir kurtarma kısmına gel gelişmiş başlangıç altında şimdi yeniden başlat var ona bas sonra sorun gider gelişmiş seçeneklere tıkla uefi donanım yazılım ayarlarına tıkla bios açılması lazım

Bilgisayardan ayarlara gel güncelleştirme ve güvenliğe gir kurtarma kısmına gel gelişmiş başlangıç altında şimdi yeniden başlat var ona bas sonra sorun gider gelişmiş seçeneklere tıkla uefi donanım yazılım ayarlarına tıkla bios açılması lazım
UEFİ seçeneğine tıkladım fakat bilgisayar normal bir şekilde yeniden başlıyor

ASUS H610M R-D4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam hepsini denedim ama olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F2 olarak gözüküyor fakat olmuyor
Delete tuşunu kullan hocam.

Merhaba arkadaşlar ayarlardan hızlı başlatmayı kapattım shift+yeniden başlat yaptım pc fişini çektim 2-3 kere güç düğmesine basıp tekrar açarken denedim fakat hiç bir türlü bios menüsüne erişemedim ne yapmam lazım

Esselamu aleykum. Hdd veya m2'lerin varsa onların ana kartla olan bağlantısını kesip ( hdd sata kablosunu çıkarıp veya m2 varsa ana karttan söküp) bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,315
Üyeler
187,486
Son üye
Maisyh
Geri