Freedos pc alınır mı?

Berkrhyme

80+
Reaksiyon skoru
1
Beyler Gaming Pc almayı düşünüyorum ama orijinal windows fiyatları 5k civarı. Freedos pc alsam ne gibi zararı olabilir? Windows u nerde kurdurabilirim? Veya ne kadara kurdurabilirim? Kurmak basit bir işlemse bende yapabilirim. Kurmak için başka pc gerekiyorsa başka pc var elimde.

Kendin yapabilirsin USB ile basit bir işlem diğer cihazdan USB ye kurup kurulum yapacaksın. YouTubedan bakarak yaparsın.

uğraşmak istemiyorsan her halde windows 11'i 800 TL ye falan atıyorlardı en son.

Windows Key ini internetteki 50 60 liralıklardan alsam herhangi bir sıkıntısı olur mu?

Beyler Gaming Pc almayı düşünüyorum ama orijinal windows fiyatları 5k civarı. Freedos pc alsam ne gibi zararı olabilir? Windows u nerde kurdurabilirim? Veya ne kadara kurdurabilirim? Kurmak basit bir işlemse bende yapabilirim. Kurmak için başka pc gerekiyorsa başka pc var elimde.

Lisans sitelerinde 50-60 TL'ye ürün anahtarı satılıyor.

Daha önce kendim kurmadım hiç. Ne nasıl yapılır bilmiyorum yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. Kendim lisans kodunu alsam vatanda falan kurmaya yardım ederler mi?

Bir USB bellek ve birkaç saatliğine kullanabileceğin bir bilgisayar varsa çok kolay. Keye de gerek yok ücretsiz etkinleştirme yolları var birsürü.

Daha önce kendim kurmadım hiç. Ne nasıl yapılır bilmiyorum yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. Kendim lisans kodunu alsam vatanda falan kurmaya yardım ederler mi?

Ben de hçbir şey bilmiyordum. YouTube'daki videolardan bakarak yaptım.

Geri