Steelseries mouse + mousepad aldım orijinalliğini nasıl kontrol etmem gerekiyor?

Trendyol değil zaten, Despec diye bir firma fakat tamir yapmıyor iade, değişim raporu ile ürünü geri gönderiyor. O raporla birlikte ürünü trendyola gönderiyorsunuz. Trendyolun elinde aynı urun yoksa değişim için yandınız
hocam ben despec le iletişime geçtim ürünümü garantiye yollamak istiyorum diye, onlar bana aldığınız yere verin dediler. Aldığım yerle de iletişime geçemiyorum. Birdaha despeci arayıp konuşayım mı? Bir yol gösterirseniz sevinirim.

hocam ben despec le iletişime geçtim ürünümü garantiye yollamak istiyorum diye, onlar bana aldığınız yere verin dediler. Aldığım yerle de iletişime geçemiyorum. Birdaha despeci arayıp konuşayım mı? Bir yol gösterirseniz sevinirim.
Hocam ürünün garanti belgesinde yetkili servis firma ismi yazar. Oraya bir bakın orada yazan firmayı arayın kargo anlaşma no isteyin. garantiniz devam ediyorsa almama gibi bir şansları yok.

Hocam ürünün garanti belgesinde yetkili servis firma ismi yazar. Oraya bir bakın orada yazan firmayı arayın kargo anlaşma no isteyin. garantiniz devam ediyorsa almama gibi bir şansları yok.
ben e-posta atmıştım despec'e. Yarın sabah arayayım. Teşekkürler hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,801
Üyeler
186,543
Son üye
Speeddd
Geri