- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır teşekkür ederim hocamSteelseries engine kur algılıyorsa orjinaldir. Sahte ürünü algılamaz diye düşünüyorum
Tamamdır teşekkür ederim hocamSteelseries engine kur algılıyorsa orjinaldir. Sahte ürünü algılamaz diye düşünüyorum
Ben steelseries 3 ürün aldım jetklikten jetklik bana göre en iyisiSite trendyol satıcı trendyol mouse
site trendyol satıcı JetKlik mouse pad
Güzel orijinaldir büyük ihtimal sag olunBen steelseries 3 ürün aldım jetklikten jetklik bana göre en iyisi
hocam ben despec le iletişime geçtim ürünümü garantiye yollamak istiyorum diye, onlar bana aldığınız yere verin dediler. Aldığım yerle de iletişime geçemiyorum. Birdaha despeci arayıp konuşayım mı? Bir yol gösterirseniz sevinirim.Trendyol değil zaten, Despec diye bir firma fakat tamir yapmıyor iade, değişim raporu ile ürünü geri gönderiyor. O raporla birlikte ürünü trendyola gönderiyorsunuz. Trendyolun elinde aynı urun yoksa değişim için yandınız
Hocam ürünün garanti belgesinde yetkili servis firma ismi yazar. Oraya bir bakın orada yazan firmayı arayın kargo anlaşma no isteyin. garantiniz devam ediyorsa almama gibi bir şansları yok.hocam ben despec le iletişime geçtim ürünümü garantiye yollamak istiyorum diye, onlar bana aldığınız yere verin dediler. Aldığım yerle de iletişime geçemiyorum. Birdaha despeci arayıp konuşayım mı? Bir yol gösterirseniz sevinirim.
ben e-posta atmıştım despec'e. Yarın sabah arayayım. Teşekkürler hocam.Hocam ürünün garanti belgesinde yetkili servis firma ismi yazar. Oraya bir bakın orada yazan firmayı arayın kargo anlaşma no isteyin. garantiniz devam ediyorsa almama gibi bir şansları yok.
Garanti belgesine bakın hocam belki farkli firma olabilir ama steelseries genelde despec bakıyorben e-posta atmıştım despec'e. Yarın sabah arayayım. Teşekkürler hocam.
Baktım hocam dediğiniz gibi Despec firmasıydı. Sağolun tekrardan.Garanti belgesine bakın hocam belki farkli firma olabilir ama steelseries genelde despec bakıyor