Garbajosa
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 418

Geçenlerde de bu fiyata düşmüştü. O gün kaçıranlar için tekrar aynı fiyat ve vade farksız 12 taksit seçeneği ile;

Fiyat ve taksit olayı güzel görünüyor. Kendime alayım bi tane dahaGeçenlerde de bu fiyata düşmüştü. O gün kaçıranlar için tekrar aynı fiyat ve vade farksız 12 taksit seçeneği ile;

forum.donanimarsivi.com
				Vatandaki 4070 superli sistemi mi aldın?Valla fiyat iyi geldi ayda 250 TL ihtiyacım yoktu ama yeni anakart aldım 3 m2 yeri var 2 bunu da takar kullanırım uzun ömürlük götürür
Hayır hocamVatandaki 4070 superli sistemi mi aldın?
Anakart modelinizi söyleyin samsung 980 pro her anakartta boot edilemiyor. Ek depolama içinse olur ama her anakartta sistem yüklü çalışmıyor. Anakartın desteği gerekiyor.Hayır hocam
Bu anakart hocamAnakart modelinizi söyleyin samsung 980 pro her anakartta boot edilemiyor. Ek depolama içinse olur ama her anakartta sistem yüklü çalışmıyor. Anakartın desteği gerekiyor.
Destekliyor gönül rahatlığıyla satın alıp üzerine sistem boot edebilirsiniz.Bu anakart hocam

Teşekkür ederim hocam anakart bugün geldi kurucam bakalım yarın da bu gelirDestekliyor gönül rahatlığıyla satın alıp üzerine sistem boot edebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
![]()
ASRock B650 LiveMixer
Supports AMD Ryzen™ 9000, 8000 and 7000 Series Processors; 14+2+1 Phase Power Design, SPS; 4 x DDR5 DIMMs, Supports Dual Channel, up to 7200+ (OC); 3 PCIe 4.0 x16, 1 M.2 Key-E for WiFi; Graphics Output Options: 1 HDMI, 1 DisplayPort; 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC897 Audio Codec), Nahimic Audio; 1...www.asrock.com
Kardeşim ta 8 gün önceki konuyu atıp konusu vardı zaten demek ne demek ben onu görmedim bunu gördüm nolcak? Hem stok bitmişti geri gelmişKonusu vardı zaten
❌İndirim Bitti! - Samsung 980 Pro 1TB SSD 3.299TL+Peşine 12 taksit
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08GS7748F/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1 Peşin fiyatına 12 taksit ve son zamanlarda ki en dip fiyat.forum.donanimarsivi.com