hakanmndrl
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Yeni sistem aldim monitör açılmıyor no Signal hatası nasıl çözülür
Hdm yok display kablosu varHDM kaplosunu kasanın baglantısına bak dogrumu..
ekran kartına mı taktın anakartamıHdm yok display kablosu var
display kablosunu ekran kartına takdığından emin ol herşeyin yerli yerinde olduğuna emin olYeni sistem aldim monitör açılmıyor no Signal hatası nasıl çözülür
Display kablosu var bende yerleride doğru bida değişirdim durum değişmedi napmam lazımHDM kaplosunu kasanın baglantısına bak dogrumu..
Ekran kartına takılıekran kartına mı taktın anakartamı
resım atma sansınız varmıDisplay kablosu var bende yerleride doğru bida değişirdim durum değişmedi napmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartına takılı
resım atma sansınız varmı
boyle olacak ıs degıl
kasada kablolamayı kendınız bılmeden yaptıysanız yanlıs yapmıs olabılırsınz
Abi resim yuklenmiyo siteye dosya çok büyük falan dio kasada zaten 1 tane monitorr giden display kablosu var onuda ekran kartinin portundan aldim monitöre taktım hala monitor cslismiyo no Signal diyoresım atma sansınız varmı
boyle olacak ıs degıl
kasada kablolamayı kendınız bılmeden yaptıysanız yanlıs yapmıs olabılırsınz
resmı kırparak atMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abi resim yuklenmiyo siteye dosya çok büyük falan dio kasada zaten 1 tane monitorr giden display kablosu var onuda ekran kartinin portundan aldim monitöre taktım hala monitor cslismiyo no Signal diyo
resmı kırparak at
Hocam onuda denedim 55 defa cikardim taktım sildim taktım ufledim taktımRamlerin tam takili oldugundan emin ol. Ondan kaynakli da olabilir. Zamaninda boyle basit bir sebepten nerdeyse kalpten gidiyodum![]()
ekran kartına hangı kabloyu taktınız kasa ıcı resım atabılırmısınız ekran kartının kablosunda pcı-e yazarMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam onuda denedim 55 defa cikardim taktım sildim taktım ufledim taktım
Ekran kartına elektrik veren kabloyumu diyosunuz hocamekran kartına hangı kabloyu taktınız kasa ıcı resım atabılırmısınız ekran kartının kablosunda pcı-e yazar